- 5,997
- 3,980
- 113
1 milyon mehmet hayatını kaybetmiş iyi adamdı Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.1 milyon mehmet hayatını kaybetmiş iyi adamdı Allah rahmet eylesin
Adam rahmetli olalı neredeyse 1 hafta olacak la yeni mi haberin oldu1 milyon mehmet hayatını kaybetmiş iyi adamdı Allah rahmet eylesin
Aynen sosyal medya kullanamadım 1 haftadır birde kumara sardık kafayı kaldıramarıkAdam rahmetli olalı neredeyse 1 hafta olacak la yeni mi haberin oldu
Gerçekten mi yamersinli cihangiri de uyusturucuya dusurmusler lan
Daha toparlayamaz bitti onun işimersinli cihangiri de uyusturucuya dusurmusler lan
Benim şimdi oldu vallaAdam rahmetli olalı neredeyse 1 hafta olacak la yeni mi haberin oldu
Kalp kriziBenim şimdi oldu valla
Allah rahmet eylesin
Neden oldu acaba
Şu alman asisindan dolayıKalp krizi
Valla doğru diyorsunŞu alman asisindan dolayı
Millet damar tıkanıklığı ve kalp krizinden erken yaşta olup duruyor
Milleti komple hasta ettiler
Evet1 milyon mehmet kim onu bile bilmiyorum ama huzur icinde yatsın. bu giyim magazalarinda videosu olan kalin sesli adam mi
Sigaradan falan değil zaten dimi Aşıdan :S Pofur pofur sigara içiyoruz, beslenmemize dikkat zaten edemiyoruz maddiyatlardan dolayı ama aşıdan diyoruz.. Hiç sanmıyorum..Şu alman asisindan dolayı
Millet damar tıkanıklığı ve kalp krizinden erken yaşta olup duruyor
Milleti komple hasta ettiler
Aynen..1 milyon mehmet kim onu bile bilmiyorum ama huzur icinde yatsın. bu giyim magazalarinda videosu olan kalin sesli adam mi
Videolarını izliyordum. Mersin'e gittiğimde bende ziyaret edecektim. Huzur içinde uyusun geride kalanlara sabır diliyorum.1 milyon mehmet hayatını kaybetmiş iyi adamdı Allah rahmet eylesin
cok severdim ya az takılmadıkDaha toparlayamaz bitti onun işi
Aşı,kanın sulanmasini engelliyor buda damar tıkanıklığı dolayısı ile kalp krizine yol açıyor.asinin birçok yan etkisi yavaş yavaş açığa çıkacakSigaradan falan değil zaten dimi Aşıdan :S Pofur pofur sigara içiyoruz, beslenmemize dikkat zaten edemiyoruz maddiyatlardan dolayı ama aşıdan diyoruz.. Hiç sanmıyorum..