Yazık olmuş dostum gelde delirme20 dkdir kendime gelemedim insallah kariyerin biter hofmann !!!
Ali Ece bile neler yazmis twitterda, oda yatti heralde Ekli dosyayı görüntüle 70238
20 dkdir kendime gelemedim insallah kariyerin biter hofmann !!!
Ali Ece bile neler yazmis twitterda, oda yatti heralde Ekli dosyayı görüntüle 70238
Tekte vursa gol daha niye gidiyorsun fakr aysa adam yine kayıp boşa gidecek 1000 de 1 ihtimal tutmuş derim bu pozisyonun gol olmamasına inan oran olsa 1 e 250 verir Fener in UEFA kupasını kazanması ihtimali bile gerçekleşir bu kaçmazYanda adam boş oda atamam der yanındakine oynar ama bu pozisyon kaçmaz bee geçmiş olsun dostum
Heee ayarlı adamı bekledi oraya kaymasını sen kay ben topu oraya atıyorum çıkar dedi di miAyarlı
Bu kadarini algilayabilmene sevindimHeee ayarlı adamı bekledi oraya kaymasını sen kay ben topu oraya atıyorum çıkar dedi di mi
Tabi canim diger kacanlari soylemiyom bile bundan sonrakiDostum cildirdm cildirdim kafayi yedim 4.4 ust bekliyodum bende son dakikalar neler kscti oyle hele bu krize soktu beni. Bu arada konuyla alaksz ozur dilerim ama 100 spin var bi sitede. Netent gecerli speel cast yasak. Sizce reel rushmu oynim winderland mi ?
Leipzig peki oda diger kupondaydi gol oldu son dk iptsl verdi. Bugun sinir krizi gecrdmTabi canim diger kacanlari soylemiyom bile bundan sonraki
Ben de senin hala cevap verebilmene şaştım kaldımBu kadarini algilayabilmene sevindim
Kale karsisinda daglara taslara vuruyordu Poulsen o da bir ayar maciydiLeipzig peki oda diger kupondaydi gol oldu son dk iptsl verdi. Bugun sinir krizi gecrdm
Aynen soldan karşı karşıya kaçırdı sonra sağ çaprazdan bı karşı karşıya daha kaçtı kale direğini siyirdiTabi canim diger kacanlari soylemiyom bile bundan sonraki