Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti 1700 Lira Para Alacaktık Adamın Kaçırdığı Pozisyona Bak

ubasoll13

BEDEL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,595
600
113
Bunu da at artık be ayaksiz

Ganilost

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,636
3,295
113
İzlerken bende çok sövdüm kanka oynamadığim halde geçmiş olsun

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,660
157,945
113
Yanda adam boş oda atamam der yanındakine oynar ama bu pozisyon kaçmaz bee geçmiş olsun dostum

Dexter

V-İ-P üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,120
300
83
Dostum cildirdm cildirdim kafayi yedim 4.4 ust bekliyodum bende son dakikalar neler kscti oyle hele bu krize soktu beni. Bu arada konuyla alaksz ozur dilerim ama 100 spin var bi sitede. Netent gecerli speel cast yasak. Sizce reel rushmu oynim winderland mi ?

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
Yanda adam boş oda atamam der yanındakine oynar ama bu pozisyon kaçmaz bee geçmiş olsun dostum
Tekte vursa gol daha niye gidiyorsun fakr aysa adam yine kayıp boşa gidecek 1000 de 1 ihtimal tutmuş derim bu pozisyonun gol olmamasına inan oran olsa 1 e 250 verir Fener in UEFA kupasını kazanması ihtimali bile gerçekleşir bu kaçmaz

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Dostum cildirdm cildirdim kafayi yedim 4.4 ust bekliyodum bende son dakikalar neler kscti oyle hele bu krize soktu beni. Bu arada konuyla alaksz ozur dilerim ama 100 spin var bi sitede. Netent gecerli speel cast yasak. Sizce reel rushmu oynim winderland mi ?
Tabi canim diger kacanlari soylemiyom bile bundan sonraki