- 3,608
- 5,488
- 113
Dostlar kasamız 123.81tl ,hedef hem kazanmak hemde kazancı paylaşmak.500 TL yaparsak 150 TL aktif olan arkadaşlara dağıtım yapalım .
Ekli dosyalar
-
107.2 KB Görüntüleme: 27
Teşekkürler DostBasarilar dost
Teşekkürler DostDost bol şans
Ne kadar aktif çok aktif olma zararlıfazlasıyla aktifim hocam
3 gündür ekmeğe su bandırarak hayatta kalıyom hocam sen beni seçte sabaha kadar aktif oluruzNe kadar aktif çok aktif olma zararlı
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum merak etme .Number one sın yeter ki hedefe kısmetse varalım3 gündür ekmeğe su bandırarak hayatta kalıyom hocam sen beni seçte sabaha kadar aktif oluruz
Eyvallah toprak sağolasınBol şans dost
TeşekkürlerBol şanslar
Sana teşekkür ederim kardeşim 500 değil ama 50 lira helalinden sana çalışır roll den başarılı olursak)
parayı karıştırma hoca davranış biçimin hoşuma gitti sana mükemmel bi şop yapım dedim içimden geldi. ios kullanıyosan fotoğrafa uzun basıp fotoğraf ekle de galerine geçerSana teşekkür ederim kardeşim 500 değil ama 50 lira helalinden sana çalışır roll den başarılı olursak)
Bu nu profil resmi yapabiliyor muyum acaba 🤔
Samimiyetin ve güzel düşüncen için teşekkür ederim o zaman🙏parayı karıştırma hoca davranış biçimin hoşuma gitti sana mükemmel bi şop yapım dedim içimden geldi. ios kullanıyosan fotoğrafa uzun basıp fotoğraf ekle de galerine geçer