Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 4Vendetta / Kasa 100 Hedef 6 Basket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,647
25,432
113
Vietnam Endonezya ceyreklerinden dewam yada bekleyelim basket baslasin

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,203
113
Bol şans ya şu mesaj siniri olayı olmasa da biz de etkinlik açıp etkinliklere katılabilsek

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,203
113
@Daimon @Shellac modlarim bu etkinlikler için mesaj siniri kalksa diğer forumlarda mesela etkinlik açan o haftaki etkinliklere katilabiliyo ama burda ben 500 mesaja bi anda ulaşamam ki 2 3 ay geçmesi gerekir o nedenle etkinlik de açmıyorum kendimde katılamıyorum yani size bi öneri olarak söylüyorum etkileşim daha çok artar dediğim gibi olursa ama takdir sizin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,647
25,432
113
Bol şans ya şu mesaj siniri olayı olmasa da biz de etkinlik açıp etkinliklere katılabilsek
Buradaki olay aslında yine üyelerden kaynaklı mesala mesaj sınırı kalksa adam usenmeden 20 TL için 5 üyelik açıp katılabiliyor dolayısı ile adil olanı bu aslında

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,203
113
Buradaki olay aslında yine üyelerden kaynaklı mesala mesaj sınırı kalksa adam usenmeden 20 TL için 5 üyelik açıp katılabiliyor dolayısı ile adil olanı bu aslında
Anladım doğrudur x bi forumda şu şekilde etkinlik açması şart o kişinin acarsa 1 hafta etkinliklere katilabiliyo böylece dediğin sorun ortadan kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...