- 1,097
- 604
- 113
00.0dan itibaren kamu bankalarından kredi çekimi için kimler beklemede?
İlk 6 ay ödemesiz olacak.
İssizlere veriyolar mi alip parayi 2 ye bolup cevirip hemen kapatacan aslinda00.0dan itibaren kamu bankalarından kredi çekimi için kimler beklemede?
Ayni durum bndede varSicilim leş gibi coronadan dolayı aktif sigortam yok o yüzden heyecan yapmıyorum işsiz kaldım çalıştığım yer kapandı iş yeri sahipler bu süreçte parada vermicek kira faturalar ev ihtiyaçları vs ödemeler hep beni bekliyo ne bok yicem bakalım
Mantıkken başlaması LazımBaşvurular ne zaman başlayacak
Nerde diyor acaba ? Kim uydurmus o yazıyı adam garson sigortası yok ev geçindieiyor bu adamın ihtiyacı yok mu şimdi bu adam aç nı kalsınFindeks puanın 1300 olması ve en az 5 ay sigortalı olman lazım deniyor doğrumu
Bunlar oldumu zaten normaldede cekersın kiFindeks puanın 1300 olması ve en az 5 ay sigortalı olman lazım deniyor doğrumu
Öyle duydum hocam yarın netlik kazanır zaten belli olur sabahNerde diyor acaba ? Kim uydurmus o yazıyı adam garson sigortası yok ev geçindieiyor bu adamın ihtiyacı yok mu şimdi bu adam aç nı kalsın
Aynen öyle bunlar varsa adam zaten ihtiyac kredisi veriyor yarın git al bu başka mevzuBunlar oldumu zaten normaldede cekersın ki
Hocam bunun normal krediden bi farkı yok faizi düşük sadece o yüzden yoksa ben herkese bu kadar kolay kredi cikacagini zannetmiyorumBunlar oldumu zaten normaldede cekersın ki