- 1,405
- 875
- 113
İlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
Ekli dosyalar
-
288.9 KB Görüntüleme: 403
Bunlarda millet Multi falan yapıyor birşeyler yapıyorlar knk varmı öyle birşeyİlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
Yok yapiliyorda ben yapmiyom cok riskli değmezBunlarda millet Multi falan yapıyor birşeyler yapıyorlar knk varmı öyle birşey
Benzetme terimi çok iyi dost tebrikmi edeyim gecmis olsunmu dileyim bilemedimİlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
Dm knkYok yapiliyorda ben yapmiyom cok riskli değmez
Kaç misli oynadın hangi hipodrom bu elazığ mıİlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
1500 Çok bile vermiş hep kafa atları gelmiş oranlara baksanaİlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
Haydi içmeye gidek o zamanİlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
15 gün önceki yarışları paylasmandaki amaç nedir kardeş?İlk kez bonuslarla 6li aldık akasya duragindaki sinan gibi dönerken donemedik 1500 ne awk
On senelik paylasirim sanane izinmi alcam lale bı git keyfine bak musallat olma herkeze ruh hastası15 gün önceki yarışları paylasmandaki amaç nedir kardeş?
Ayıp degilmi canoOn senelik paylasirim sanane izinmi alcam lale bı git keyfine bak musallat olma herkeze ruh hastası
Ruh hastasi sensin.senden huylandim sen gecende burda banka acigi buldum coin acigi buldum diye konusmuyormuydun?kimmis ruh hastasi?milleti tokatliycan aklinca dimiOn senelik paylasirim sanane izinmi alcam lale bı git keyfine bak musallat olma herkeze ruh hastası
Bro sikintili ve tehlikeli bu.yoksa isteyen istedigi paylasimi yapsin banane.ama bu afam paylasirsa sikinti.kendisi bnka acigi buldum coin acigi buldum diyor sonra bana ruh hastasi diyor.actigi son konulara bi bak anlarsin bu ne ayak.konuyuda acmistir simdi at yarisi kuponu saticaktir 😁Ayıp degilmi cano
Evet ilk müsterim ve göz ağrım olurmusun 😂Bro sikintili ve tehlikeli bu.yoksa isteyen istedigi paylasimi yapsin banane.ama bu afam paylasirsa sikinti.kendisi bnka acigi buldum coin acigi buldum diyor sonra bana ruh hastasi diyor.actigi son konulara bi bak anlarsin bu ne ayak.konuyuda acmistir simdi at yarisi kuponu saticaktir 😁
Var bi gariplik😄Bro sikintili ve tehlikeli bu.yoksa isteyen istedigi paylasimi yapsin banane.ama bu afam paylasirsa sikinti.kendisi bnka acigi buldum coin acigi buldum diyor sonra bana ruh hastasi diyor.actigi son konulara bi bak anlarsin bu ne ayak.konuyuda acmistir simdi at yarisi kuponu saticaktir 😁