- 5,011
- 2,958
- 113
İlk 2 ayak takip edilir o zamanilk 2 aya tek sonrakı ayakların hepsını kapattım
21:30Kaçta yarışlar
Usta 600 lira çok degilmi kupona .pek anlamiyom da bankolar gelirse 70-80 lira falan verdigide oluyor
Bol şans ahmo karides bul parayı kurtar bizi
3-5 tl de oluyor 300-500k da oluyorUsta 600 lira çok degilmi kupona .pek anlamiyom da bankolar gelirse 70-80 lira falan verdigide oluyor
Şans yanında olursa 50k alırsın3-5 tl de oluyor 300-500k da oluyor
Hadi ins şöyle 25-30k arası verirde bayram edersin3-5 tl de oluyor 300-500k da oluyor
hep ogrenmek istedim.nasil oynaniyor misal 1. yairsta bir at ismi var 6.yarista bir suru simdi ahmet hangi ati secti
bol şans kardeşimilk 2 aya tek sonrakı ayakların hepsını kapattım
ılk 2 kosu gelsın tutmus demektırhep ogrenmek istedim.nasil oynaniyor misal 1. yairsta bir at ismi var 6.yarista bir suru simdi ahmet hangi ati secti
o guzelmis o zaman ilk 2 kosu gelsin digerlerinden surpizmi beklicen orsn artsinılk 2 kosu gelsın tutmus demektır
ilk 2ayak sonrasında yüksek ganyanlı bekleyecek. 1tane daha favori gelirse verdigi parayı bile alamaya biliro guzelmis o zaman ilk 2 kosu gelsin digerlerinden surpizmi beklicen orsn artsin
uzun yıllar oynadım( 1984-2017) o kadar zevk alıyordum ki Amerikalıların NBA için dediği gibi I LOVE THIS GAME ( Bu oyunu seviyorum) diyordum...Ta ki O şerefsiz ( HALİS KARATAŞ) dümenlere başlayıp oyunun oyun olmaktan çıktığı zamana kadar...şimdilerde iddaa oynuyorum en azından %33 şansım var...Kuponun için yürekten bol şanslar senin için seyredeceğim ilk 2 koşuyu dilerim tutturursun ....Bende senin gibi deli oynardım hoşuma gitti.Şeytanın bol olsun.....ılk 2 kosu gelsın tutmus demektır