- 5,482
- 3,005
- 113
Beyler aklınıza takılan soruları burada değerlendirelim
Kardo ne dicem sana şimdi sabıkası olan kişi ne kadar sürede sildirebiliyor 5 sene mi geçmesi lazım yoksaBeyler aklınıza takılan soruları burada değerlendirelim
şimdi kanka parayı nasıl buluruz aklıma takıldı daBeyler aklınıza takılan soruları burada değerlendirelim
bende bı konu açıp geliyorum cigerimBeyler aklınıza takılan soruları burada değerlendirelim
Hatırlamıyorum 😂😂tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan. yada bi kilo demir mi daha ağır yoksa bi kilo pamuk mu
Bekliyor 🤣bende bı konu açıp geliyorum cigerim
onun konusu var dost tekrar kalabalık yapmayalım konular dagiliyor29 ekim sayılı saatler kaldı eğer bir sorunuz olursa buraya yazın bonuslar kaçmasın sadece bonus değil mubabbet evlilik programı sosyal bağlar ıvır zıvır deli dolu ne isterseniz burada çıkın gelin 😁😁
5 yıl sonra dilekçe vermen gerekiyorKardo ne dicem sana şimdi sabıkası olan kişi ne kadar sürede sildirebiliyor 5 sene mi geçmesi lazım yoksa
Yumurta tavuktan çıkar yumurtadan civciv çıkar diğeri için 3 kişilik ekip kurdum Cevabı bulunca yazarımtavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan. yada bi kilo demir mi daha ağır yoksa bi kilo pamuk mu
29.ekim.bonusu konusunuda sen acmisisn zaten burayı neden aciyonki5 yıl sonra dilekçe vermen gerekiyor
İyi kardo 4 ay kaldı o zamana sildirip temiz işe girelim zamanında düşürdüler bizi tufaya çekiyoruz belasını simdi5 yıl sonra dilekçe vermen gerekiyor
Birini meyve bicagiyla gasp etsem sonra pişman olup gidip özür dilesem hapse girermiyimBeyler aklınıza takılan soruları burada değerlendirelim
Bu 29 ekim değil kanka29.ekim.bonusu konusunuda sen acmisisn zaten burayı neden aciyonki
gey olur jfjsnbcndHamam böceğinin gözüne sabun kaçarsa ne olur ?
Kör olur 😁Hamam böceğinin gözüne sabun kaçarsa ne olur ?