Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatıldığını Öğrendim

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,462
1,845
113
4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
4 yıllık ilşkimde bir yıldır aldatıldığını öğrendim hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapıcam yarın sabah kalkınca nasıl uyuyacağım bu akşam bilmiyorum hiçbir dostum olmadığı için buraya yazıyorum özğr dilerim
Kardesım Herşeyin hayrı vardır bak insanlara güvenmemeyi ögrendin tecrübe oldu onunde uzun zaman var bozma. Morali Allah hayırlsıı nasip eder inş sana :) gönlüne göre

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,496
2,812
113
Birileriyle dertles ve boşver demeyi öğren üzülmemeye çalış emek verdiğim ilişki benimde hayatımı bir adım geri attı mesela seni düşürmesin daha çok kamcilasin bu durum ...

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,462
1,845
113
Birileriyle dertles ve boşver demeyi öğren üzülmemeye çalış emek verdiğim ilişki benimde hayatımı bir adım geri attı mesela seni düşürmesin daha çok kamcilasin bu durum ...
Kendimden daha çok ona güveniyordum nasıl toparlanıp devam edeceğim bilmiyorum

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,567
47,368
113
hiç birsey senin saglıgından önemli degil Kendine sunu de
Herkes yaptiğini yasamadan bu dünyadan gitmez illaki aldatan kisi bir gün aldatilir

Byinan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
375
83
Çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Şuan kötü hissedebilirsin ama emin ol ileride iyiki olmamış diyeceksin. Umarım yakın zamanda güzel karakterli birini bulursun.

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,462
1,845
113
Sen iyi bi insanmışsın . Ben olsaydım bayıltana kadar döverdim. Simdi boşun biri çikar kadina şiddete hayır der
Reis içimin soğuyacağını bilsem bi ihtimal ama yaptıkları kahpelik kendime bunu diypeum sadece benim karşıma dünyanın en güzel kadını çıksa hayatında birisi varsa elimi sürmem

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Kimse hakettiği hayatı yaşamıyor. Eğer hayatın çok kötüyse bilinki siz çok iyi bi insansinız. Simdi dicen ki illa yaşattıgıni yaşar vs ama yok. 5 yil sonra karşilaş o yine mutludur. 5 ay sonra anksiyete nöbetlerine maruz kalmak istemiyorsun yeni bi kiz arkdaş bul kafsni dagit

mertfrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
377
20
18
Kimse hakettiği hayatı yaşamıyor. Eğer hayatın çok kötüyse bilinki siz çok iyi bi insansinız. Simdi dicen ki illa yaşattıgıni yaşar vs ama yok. 5 yil sonra karşilaş o yine mutludur. 5 ay sonra anksiyete nöbetlerine maruz kalmak istemiyorsun yeni bi kiz arkdaş bul kafsni dagit
Aynen öyle derhal yeni bir sevgili bul. Sakın kadınlara güvenim kayboldu falan triplerine girme

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,462
1,845
113
Antidepresan xanax ne varsa hepsini kullanıyorum anan ben hiçbir zaman böyle hissetmedim en kötü zamanlarımda bile yanımdaydı annem kalp krizi geçirdiğimde yanımdaydı kabullenemiyorum