- 5,337
- 3,197
- 113
Omur boyu 1 gun dahi yokluk gormemis bi adam dededen babadan zengin. Dahada sayarimda simdi cenemi yorar
Abi valla hayal gucum o kısma yetmedi 😁
Hocam bi 2.9 varda sana nasip herhal ozelden yazamadimarkadaslar paparasinda 6 tl olan yok mu ya 50 tl cekim verecegim ama ama once yatirim isteniliyor.Cekim gelince iadesini yaparim.
hcam sansa iste paparada zerre para yok.5.9 tl lazim aslinda yarin yola cikicam bu elliyi sabaha kadar cekmem lazimHocam bi 2.9 varda sana nasip herhal ozelden yazamadim
Mesaj atamadim kapali ozelin diger kismida tamamlanirhcam sansa iste paparada zerre para yok.5.9 tl lazim aslinda yarin yola cikicam bu elliyi sabaha kadar cekmem lazim
kankaaa profil fenaa hebunu alana kadar kuranı hatim etseymiş keşke yazık
Gör Ali Koç bu kardeşimizi gör sen git 14.5 milyon dolara yatlar katlar diz bu kardeşim parasını çekemesin adaletin bu mu dünyaarkadaslar paparasinda 6 tl olan yok mu ya 50 tl cekim verecegim ama ama once yatirim isteniliyor.Cekim gelince iadesini yaparim.
Garipkankaaa profil fenaa he
Abbbooww 😁Garip
Her nefis ölümü tadacaktir.
Ziyan etme öte tarafı namahrem
Efsane.Thug Life. Gözlük Riolettaya opsiyonlanmıştır 😄Garip
ilk bakış aga ilk bakışGarip
yengen hakkında ne biçim konuşuyorsun sen öylekankaaa profil fenaa he
O zaman amerikalisin kanka senyengen hakkında ne biçim konuşuyorsun sen öyle
Adaletsiz dunya istGör Ali Koç bu kardeşimizi gör sen git 14.5 milyon dolara yatlar katlar diz bu kardeşim parasını çekemesin adaletin bu mu dünya
Amerikada ilk bakis kurali yok garipcigimO zaman amerikalisin kanka sen