- 1,934
- 873
- 113
Arkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Amatemi yaktım cezaevi yolu gözüktü inşallah hepsinden kurtuluş yolum olacakArkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Neyden gireceksinAmatemi yaktım cezaevi yolu gözüktü inşallah hepsinden kurtuluş yolum olacak
Asil yeri burasi.Arkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Öyle mi diyosunAsil yeri burasi.
Kesinlikle faydali olacak.
o zaman kanser.siroz,alzheimer,parkinson,tansiyon,şeker hastalarrında söyle kafada bitir diye hemen bu hastalıkları bıraksın onlardaKafanda bitirmeden hiçbir yerde bitiremezsin ben sigara ve alkolü bıraktım mesela hayatımda ilk defa, kafanda bitir hocam
Çok mantıklı bir yorum. TeşekkürlerEger maddi olarak kumari kurtulus olarak goruyorsan cok zor. Ama kumari hastalik olarak goruyorsan yuzde 1 milyon amatem faydali olacak.
Amatem çözüm değil kardeşim,,patolojik kumar bağımlılığı var ama ,,kumarı bırakayım derken esrarkeş olur çıkarsın .esrarı bırakayım derken eroinman olursun...eroini bırakayım derken alkolik olursun ...Arkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yeşilay var bulunduğum yerde kumar uyuşturucu vs bağımlıları içinHangi asamadan basliyacaksin bilmiyorum.
Amatem den once YEDAM var. Cevrende varmi bilmiyorum ama amatem ürkütücü geliyorsa YEDAM ile baslamani tavsiye ederim.
Denetimli serbestligimi yaktın..?Amatemi yaktım cezaevi yolu gözüktü inşallah hepsinden kurtuluş yolum olacak
Geçmiş olsun 🥲 Tam olarak anlamadim ama sıkıntın neArkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Uyuşturucu kumar alkol vs bırakmak için tedavi merkeziAmetem ne oluyor
Kumarı bırakmak istiyorum kardeşimGeçmiş olsun 🥲 Tam olarak anlamadim ama sıkıntın ne
Evet YEDAM yani.Yeşilay var bulunduğum yerde kumar uyuşturucu vs bağımlıları için