- 1,167
- 505
- 113
eyw reıss 3 gundur her sıteenın freebet freespınınden para cekıyorum sonra cektıgım parayı 6 7 oranlık kupona basıyorum tek golden patlıyoz bunuda alırsam gene aynı sekıl olursa buralar karısırBol şans dostum
İnşallah gelir de basarsın oda kazanıreyw reıss 3 gundur her sıteenın freebet freespınınden para cekıyorum sonra cektıgım parayı 6 7 oranlık kupona basıyorum tek golden patlıyoz bunuda alırsam gene aynı sekıl olursa buralar karısır
valla bunu alırsam yapıcam 800 e ayarlıcam 100 lırasını gelırse cekıls etkınlıgı yapıcamİnşallah gelir de basarsın oda kazanır
İnşallah kazanda cekulis yapmasanda olurvalla bunu alırsam yapıcam 800 e ayarlıcam 100 lırasını gelırse cekıls etkınlıgı yapıcam
cekılıssız olur mu bee gercı ne zaman cekılıs kuponu yapsam sonu husran oluyor ama bu sefer olur dıye dusunuyorum ama ılk once su kuponun gelmesı lazımİnşallah kazanda cekulis yapmasanda olur
Gelir inşallahcekılıssız olur mu bee gercı ne zaman cekılıs kuponu yapsam sonu husran oluyor ama bu sefer olur dıye dusunuyorum ama ılk once su kuponun gelmesı lazım