bol şansBeyler başlıyoruz hedefe ulasırsak cekılısı @Shellac tan rıcam kendısı takıp edenlerden 10 kısı secıp cekılıs ıle 5 kısıye 25 TL olacak sekılde dağıtım yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 139991
bol şans takipteyizBeyler başlıyoruz hedefe ulasırsak cekılısı @Shellac tan rıcam kendısı takıp edenlerden 10 kısı secıp cekılıs ıle 4 kısıye 25 TL olacak sekılde dağıtım yaparız
Bol sans diliyorum kardesimBeyler başlıyoruz hedefe ulasırsak cekılısı @Shellac tan rıcam kendısı takıp edenlerden 10 kısı secıp cekılıs ıle 4 kısıye 25 TL olacak sekılde dağıtım yaparız
guarinia 1-2 dakka 31 Cd huaphicoto 0-2 dakka 28kötü başladıkBeyler başlıyoruz hedefe ulasırsak cekılısı @Shellac tan rıcam kendısı takıp edenlerden 10 kısı secıp cekılıs ıle 4 kısıye 25 TL olacak sekılde dağıtım yaparız
Sağlik olsun baska kuponlar da telafi olur ins@Shellac reıs kaldır kaldır tarıhın en kısa suren rolu olmstur herhalde bu takım cevıremez dhaa
Bol sansBeyler başlıyoruz hedefe ulasırsak cekılısı @Shellac tan rıcam kendısı takıp edenlerden 10 kısı secıp cekılıs ıle 4 kısıye 25 TL olacak sekılde dağıtım yaparız
Şili ligi hiç belli olmaz ben gelebilir diyorum tabi sıradaki golu evin atması şart.21 bınlık kaybeden kuponumda real betıs 0-2 gerıdeyken 2. yarı 3-2 yapmıstı ama bunlar real betıs degıl