- 1,154
- 493
- 83
Beyler
Beyler sizinde basınıza gelıyormu çekim yapdınız örneğin 3 bin 5 bin 10 bin sonraki gün 1 yada 2 site sizi arıyormu yatırım yapın dıye ben bu sitelerin anlaşmalı oldugunu düşünüyorum normalde aramayan site cekımden sonra hemen arıyor bunu farkettımBeyler
valla çekim yapınca bir allahın kulu aramıyor kaybedince gunluk 50 kere arıyorlar bonus vs diyeBeyler sizinde basınıza gelıyormu çekim yapdınız örneğin 3 bin 5 bin 10 bin sonraki gün 1 yada 2 site sizi arıyormu yatırım yapın dıye ben bu sitelerin anlaşmalı oldugunu düşünüyorum normalde aramayan site cekımden sonra hemen arıyor bunu farkettım
Olabilir arayabilir bunun konu açılacak bir yanı yok bence. 😂Beyler sizinde basınıza gelıyormu çekim yapdınız örneğin 3 bin 5 bin 10 bin sonraki gün 1 yada 2 site sizi arıyormu yatırım yapın dıye ben bu sitelerin anlaşmalı oldugunu düşünüyorum normalde aramayan site cekımden sonra hemen arıyor bunu farkettım
Eskiden 900 lü bayanlarla derleşme hatları vardı, oda yok şimdi, 😂Forumun delisi gene konu açmış kendini yanliz hissediyorsan numara birakayim ara dertleselim dostum
Bedava psikiyatri hizmeti sunuyorum adama daha napimEskiden 900 lü bayanlarla derleşme hatları vardı, oda yok şimdi, 😂
Hastanede yatıyor bulduğu parayla, vitamin serumu baglatmisadam parayı buldu foruma bile gelmiyor