- 1,804
- 901
- 113
Güney amerika kupası gece 3 te başlıyo arjantin-kanada ne olur maç
Kanada gol atarmi50şer liralık denemelerEkli dosyayı görüntüle 560388Ekli dosyayı görüntüle 560389
Dost dm yazsanaBaşlar
4 tane kuponda Kanada’nın golü var. Analizler yaptım , arjantin 1.20-1.70 arası oranı olan maçlarda gol yemiş ama kesin diyemem böyle düşük oranlı maçlara enayi gibi atlamamak lazım her şey olabilirKanada gol atarmi
Ben en cok gol 2. Yarı düşünüyorum bu kanada fransadan falan gol yemedi hollandandan 4 gol yedi diye hatirliyorum ama ilk yarı 0-0 ikinci yarı acildi4 tane kuponda Kanada’nın golü var. Analizler yaptım , arjantin 1.20-1.70 arası oranı olan maçlarda gol yemiş ama kesin diyemem böyle düşük oranlı maçlara enayi gibi atlamamak lazım her şey olabilir
Bnce en az 2.5 olir 4.5 uste kdr yolu varBen en cok gol 2. Yarı düşünüyorum bu kanada fransadan falan gol yemedi hollandandan 4 gol yedi diye hatirliyorum ama ilk yarı 0-0 ikinci yarı acildi
3 0 biterGüney amerika kupası gece 3 te başlıyo arjantin-kanada ne olur maç
Iy 4.5 ust gece maçları akarGüney amerika kupası gece 3 te başlıyo arjantin-kanada ne olur maç
2 2Güney amerika kupası gece 3 te başlıyo arjantin-kanada ne olur maç
Net üst olur diyorumGüney amerika kupası gece 3 te başlıyo arjantin-kanada ne olur maç