Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askercell Hakkında

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113
Beyler merhabalar 6 temmuzda askere gidiyorum. Benden başka giden varmı nereler cıktı az muhabbet edelim :) Bu arada kafama takılan 6 temmuzda gidiyorum 15 temmuz dogum günüm bir ton bonus kaçırcam😂 askere acemi birliğine telefon nasıl sokarımm ve bu dogum günü muhabbetinden de ayrı telefonu nasıl sokucam askere giderken tavsiyeleri olan abilerim varmı her anlamda ? Ağrı Doğubeyazıt çıktı bu arada bana

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
517
113
Beyler merhabalar 6 temmuzda askere gidiyorum. Benden başka giden varmı nereler cıktı az muhabbet edelim :) Bu arada kafama takılan 6 temmuzda gidiyorum 15 temmuz dogum günüm bir ton bonus kaçırcam😂 askere acemi birliğine telefon nasıl sokarımm ve bu dogum günü muhabbetinden de ayrı telefonu nasıl sokucam askere giderken tavsiyeleri olan abilerim varmı her anlamda ? Ağrı Doğubeyazıt çıktı bu arada bana
O 6 ay hiç geçmez be kardeşim geçmiş olsun

Scrrs

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
721
113
Tuşlu götür android de yanında olsun askercell almana gerek yok acemi de tuşlu kullanırsın usta birliğinde android kullanırsın tabi şafak azalınca sabah 4:30 da kalkmaya alış şimdiden 😁 her sabah sakal tıraşı ve kimseye güvenme askerde üst devreler senden para falan ister verme uzman çavuşlar ile aranı iyi tut şimdiden hayırlı tezkereler

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
Askerde bile kumar oynuyordum 10 sene öncesi legal oynardim askeriye içi gidip atm den yatırır gece nba felanxvururdum devriye onbasiydim gece full ayaktaydim bir gece 12 felan nizamiye yakinlarindaki atm gidiyorum üstten gömleği çıkardım atlet var hava sıcak bi baktim devriye arabasi geldi yanımda durdu komutan oglum bu saatte nereye demişti hiç geziyorum dedim :D siyirdi diye düşünmüş olabilir hadi oğlum kogusuna dolaşma buralarda demişti yinede gidip yatirmistim aq ne günlerdi 😅

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Tuşlu götür askercell.almana gerek yok millet kendi hattını takiyordu eger android ile yakalanma durumu olursa en az 5 gün askerlik uzuyor boşuna riske atma

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113
Tuşlu götür askercell.almana gerek yok millet kendi hattını takiyordu eger android ile yakalanma durumu olursa en az 5 gün askerlik uzuyor boşuna riske atma
Tamamda android degil iphone götürcem ve telefonsuz zaman asla geçmez telefon giderken valize saklayayımmı tuşluyu cebimde ios olanı valizin neresine saklayayım birde arkadaşlar dedi üst devreler telefon sokmana izin vermez gibisinden dedi

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Tamamda android degil iphone götürcem ve telefonsuz zaman asla geçmez telefon giderken valize saklayayımmı tuşluyu cebimde ios olanı valizin neresine saklayayım birde arkadaşlar dedi üst devreler telefon sokmana izin vermez gibisinden dedi
Dostum valiz v.s aranıyor çarşı izninde şok içeri telefonu

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,560
26,854
113
Sen götür Askerde devrecilik diye bişey yok bu zamanda bide doğuda serbest gibi bişey şuan ha olur da yakalar almazlarsa evine gönderir ler zaten ceza meza hikaye salla o işleri

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Ağrıda telefonu götürüp kime emanet etcemki. Anlamadım
Yahu dost şimdi Çarşı izninde ordaki bir esnafa durumu anlat babanda direk oraya göndersin diğer çarşı izninde ordan alıp şok iç çamaşırina yada ayakkabına gir içeri

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113
Yahu dost şimdi Çarşı izninde ordaki bir esnafa durumu anlat babanda direk oraya göndersin diğer çarşı izninde ordan alıp şok iç çamaşırina yada ayakkabına gir içeri
Babam yok ama esnaf iyi fikir

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Babam yok ama esnaf iyi fikir
Dostum normalde telefon yakatlamanin 5 gün cezası var ben bir kere yakalattim işlem yapılmadi telefonu geri gönderdiler inşaallah sokarsın içeri bende dediğim gibi esnafı ayarladım oraya gitti ordan aldim inşallah sokarsın içeri ağrı da yapacakmissin orası biraz daha bu konularda esnektir ben Çanakkale'de yapmıştım Allah kolaylık versin ayağına taş değmesin

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,016
2,917
113
Bak dost bende 3 sene oluyor gideli acemi birliğine sokacaksan en yoğun anı bekle saat 13-14 arası gir yoğunluk oluşacağı için x ray kullanılmıyor sadece belge evrak bakıp hızlıca içeri alıyorlar yakalanırsada en baba evine geri gönderilir yada acemi bitene kadar dolaba atarlar bitince alırsın ben öyle sokmuşum acemi birliğine

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113
Bak dost bende 3 sene oluyor gideli acemi birliğine sokacaksan en yoğun anı bekle saat 13-14 arası gir yoğunluk oluşacağı için x ray kullanılmıyor sadece belge evrak bakıp hızlıca içeri alıyorlar yakalanırsada en baba evine geri gönderilir yada acemi bitene kadar dolaba atarlar bitince alırsın ben öyle sokmuşum acemi birliğine
Bende öyle yapayım

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,016
2,917
113
Bende öyle yapayım
Senin bileceğin iş umarım sıkıntı olmadan halledersin zaten aramada olmuyor ama hırsızlık çok oluyor ve son olarak Allaha emanet ol yolun açık olsun kimseye de güvenme ve beni sakın yanlış anlama dost

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Bu arada hırsızlık olayı cidden çok oluyor yanında nakit bulundurma zaten kantinde kart geçiyor eğer sigara içiyorsan otlakci çok olur ilk günden yok kardeşim veremem de @İmParaThor

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
227
106
43
Doğubeyazıtin neresine gidiyon