Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askere Gidiyorum

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
470
83
Cümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,697
4,867
113
Cümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Yolun açık olsun kardeşim hayırlı teskereler olsun inşallah

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,925
2,998
113
Yolun açık olsun dost sağ Salim git gel inşallah

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
451
83
Hayırlı tezkerelerin olsun dost kazasız belasız git gel

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,083
68,956
113

Yolun açık olsun reis hayırlı tezkereler 🧐

Mehmet1280

Adi bir kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,027
497
83
Bende 31gün sonra bitiriyorum hızlı geçyio tadını çıkar şanslıydım biraz kıbrısta barış plajında yapıyorum otel işletir gibi askerlik geçirdim karıların içinde clkckc sanada bol şanslar he acemide çok sikleme herşeyi yemin etmediğin için asker sayılmıyosun tutanak falan gmz korkutmak için yani yolun açık olsun kral

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
260
63
Askerlik 6 aydan sonra başlıyor zaten. Bu sebeple modlara sakın girilmemeli forum diye de vatan millet ayağı yapılmamalı. Hepimiz sövüp saymışızdır. 6 ay da çükülün dostum millet 18 ay 24 ay yapmış bende 12+1 yaptım. Askerlik iyidir vatan millet aşılanır. Hepimiz gece 3.5 nöbeti göreceğiz bu mecbur. Görmeyen gencolar da GÖRECEKKK :) ŞAKA YAPIYORUM ASKERE GİDEN DOSLARIMA SELAM OLSun 😙

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
129
43
30 yıl geçti üstünden.epey zorlu bir sürecti ve bir o kadar da gurur verici. Hayırlısiyla git gel kardeşim..

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
260
63
Ulan işin ayrı tarafı da bende yarın cezaya gidecem. Gir çık mı artık bilmiyorum 1.8 ay cezam var. Yatarı yok ama bakalım.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
753
113
Hayırlı tezkereler bende 1 ay sonra 28 günlüğüne gidicem bakalım nasıl bir yer görelim