- 4,127
- 2,504
- 113
çocuk dediişn kucağına çocuk verir diyeydin ya 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 541013şu üslüba bak ben şimdi nasıl para yatırayım resmen ben dolandırıcıyım diyor Ekli dosyayı görüntüle 541014
Tezgah looŞartları çok iyi ama ödüyorlarsa
Sen kesmeszin bunu benim numarami ver ben icabina bakayim.bi pompaci memo abim var o senin hakkindan gelir de 😁Ekli dosyayı görüntüle 541013şu üslüba bak ben şimdi nasıl para yatırayım resmen ben dolandırıcıyım diyor Ekli dosyayı görüntüle 541014
Sıkıntılı site dost. Art niyetli.Şartları çok iyi ama ödüyorlarsa
Sürgün41 yazıyor.. 👊🏼🤩 @AKQJSen kesmeszin bunu benim numarami ver ben icabina bakayim.bi pompaci memo abim var o senin hakkindan gelir de 😁
Ben küfür etsem bile bana mahalle ağzı ile konuşamaz sağlam şirket olsaydıSende çok düzgün konuşmamişsin sanki beleş freespin ekle canım sıkılıyor desen seni kimse ciddiye almaz bide bunun için konu açıyorsunuz kafayı yemissiniz
Banada wpdan yaziyorlar oyle direkt engelliyorum.hic kimse bulamamis garanti kazanc olayini onlar bulmuslar.o yuzden burda milletle ugrasiyorlar.ulan kus beyinli madem kesin kazancli bi durum buldun git somur siteleri niye burda millete yalamalik yapiyorsun.o kdr aalak iste o insanlar cin olmadan adam carpmaya calisiyorlar, ama bilmiyorlarki burdakilerin cogu onu suya goturur susuz geri getirirEfendim size bilmem ne sitesi adına ulaşıyorum.Size vereceğim tüyo ile slotta kazanacaksınız ve çekim hızımızı test edeceksiniz.Yatırım için hazır olduğunuzda haber verin.Kanıtlarımda mevcuttur.
Sonuç : Hay Allah neden kaybettiniz anlamadık.Dediğimiz her şeye uydunuz mu ? Çerezleri temizlediniz mi slota girmeden ?
Son aylarda bu şekildede kaç kişi yazdı haddi hesabı yok.Çer çöp siteler ne yapacaklarını şaşırdılar artık.
ulan sesli güöldğm asfgcvsdhbjgnsmdöççocuk dediişn kucağına çocuk verir diyeydin ya 🤣🤣