- 26,493
- 28,210
- 113
50yi 500 yaparsan iş biter dostEee iyi bonus he sanki teşekkürler
Alen işte yakupcum gir slota belki yalandan jakspot yakalanEee iyi bonus he sanki teşekkürler
He ya eyidir agamEee iyi bonus he sanki teşekkürler
Guvenli internet var telefon yok VPN girsem sıkıntı çıkarırlar tel onay diyo tel yok bizim işler karışık alamaayız dengebet rolü takip etcez Onuda kazanamiyolarAlen işte yakupcum gir slota belki yalandan jakspot yakalan
Slotları sahte zaten sweet Bonanza falan 20 krştan bile dönüyor bir lira vermedi 50 tur attımGuvenli internet var telefon yok VPN girsem sıkıntı çıkarırlar tel onay diyo tel yok bizim işler karışık alamaayız dengebet rolü takip etcez Onuda kazanamiyolar
Adam ya betonsa firmasını arayıp kalıp gönderdim dediler. biz bu arkadaşınkine beton yetiremeyiz
Site deneme bonusundan başka işe yaramaz slotlar çöpAdam ya betonsa firmasını arayıp kalıp gönderdim dediler. biz bu arkadaşınkine beton yetiremeyiz
Biz denedik beceremedik sen yap gelSite deneme bonusundan başka işe yaramaz slotlar çöp
nerden aktivasyon kodu talep ettin profik sekmesi bende açılmıyorArkadaslar uye oldum aktivasyon kodu geldi. Girecek yer yok. Giriş yapiyorum hata veriyor
Uye olurken kayit oldum e postama geldi. Aktivasyon kodu paneli acildi sonra kodu girerken kayboldunerden aktivasyon kodu talep ettin profik sekmesi bende açılmıyor