Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin At Yarışından Anlayan Var Mı

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,630
3,004
113
milyoner olmuşsun

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,346
3,962
113
Başkan dur gözünü seveyim birde buna alışırsak tam olur anlamayalım ama belli olmaz gazetelerde görüyordum 30 TL ye 50 TL ye 110 TL ye iyi para alıyorlardı inşallah çıkar iyi bir para

Hokkabaz2

Üye
Yeni Üye
31
4
8
Başkan dur gözünü seveyim birde buna alışırsak tam olur anlamayalım ama belli olmaz gazetelerde görüyordum 30 TL ye 50 TL ye 110 TL ye iyi para alıyorlardı inşallah çıkar iyi bir para
Kardeşim uzak durun dert sahibi olursunuz aşırı sinir yapar cebinde para bırakmaz iddiada 2 seçenek var alt veya üst olur diyor yani kuponu yapmadan %50 şansın var at yarışı öyle değil dünyanın en zor oyunu sayısal oynayın derim en azından büyük hayalimiz olur at yarışı yerine

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,346
3,962
113
Kardeşim uzak durun dert sahibi olursunuz aşırı sinir yapar cebinde para bırakmaz iddiada 2 seçenek var alt veya üst olur diyor yani kuponu yapmadan %50 şansın var at yarışı öyle değil dünyanın en zor oyunu sayısal oynayın derim en azından büyük hayalimiz olur at yarışı yerine
Doğru knk aman uzak dursun bak son dönemlerde rulete bağımlı oldum oda beter en kitapsız oyun ilk başlarda 0 yeşil denk geldi 50x hemde sonrada hep aldı en iyisi futbol spor onu bunu bilmem diğerlerinden uzak durulmazsa insanı bitirir

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,310
4,626
113
At isimlerinin yanında kaçıncı olduklaro yazıyor 1. Yazmazsa kaybetmistir kupon bys