Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Atashk | Depresyondayım

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,399
2,124
113
Chelsea 45+5 de gol yemese 45 k alacaktım. 35 den sonra sanki belli etmişti chelsea gol yicegini. Çok korkdum cover alsam 10 15 oranı vardı 40 tan sonra.. maalesef içim gitti ve ondan sonra bi 30 k daha bıraktım. Üzgünüm. Dün Barca maçı biraz toparlamış gibi yaptı ama bu 45 k gelse devamı da gelecekti.

Ekli dosyalar

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,399
2,124
113
Genelde konu açmam bu şekilde.. çok kupon son dk geldigi gibi son dk gittikleri oldu ama bu kadar canıma tak etmemişti..

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,879
3,151
113
Genelde konu açmam bu şekilde.. çok kupon son dk geldigi gibi son dk gittikleri oldu ama bu kadar canıma tak etmemişti..
dost madem paran var sağlama alsaydın ya iyi para da gelıyormus.dertleşmek rahatlatır tabi ama zamana brakmak en iyisi ben de 1 günde 100k 50klar batırdım aynı senin gibi oluuorum

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,703
7,548
113
Kotu olmus saglik olsun sikma canini Haydan gelen huya gider

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,399
2,124
113
dost madem paran var sağlama alsaydın ya iyi para da gelıyormus.dertleşmek rahatlatır tabi ama zamana brakmak en iyisi ben de 1 günde 100k 50klar batırdım aynı senin gibi oluuorum
O an para yoktu... coverladigim da memphis minnesota macinda ilk ceyrek 21-14 ten verdi. 1.30 orandan yattim. I.y 0 almistim orda.. gelse 15 k idi yoktan iyiydi ama şans şans işte