- 1,988
- 560
- 113
Ekli dosyalar
-
51.2 KB Görüntüleme: 43
-
57.6 KB Görüntüleme: 42
-
56.5 KB Görüntüleme: 40
Moderatör tarafında düzenlendi:
Vaziyet kötü acil BİG vin zamanı ve Rus salatası yeme zamanın gelmişArkadaş tekten yatmak, yatma olayını uyumaya bağlıyo sanırım şimdi çözdüm geçmiş olsun kardeş Allah baska dert vermesin
Tam adamına deng geldin 😂 hacim birincisi ordan uzak dur nie dersen discountu belli günler veriyorlar ve cevrimli veriyorlar. 24 saat içinde yatıyor ole 10 dkkada 1 saate yatırdıklarını deng gelmedim 20 tane finans işlemin oldu.Konu ile alakalı degil ama arkadaşlar sultanbet çekimleri ve süreleri hakkında bilgisi olan var mı
Yaparlar dostum iptal etme bekleÇekim talebi verdim ödeme yaparlarmı
Nekadar sürer tahmini çekim süresiYaparlar dostum iptal etme bekle
24 saat içinde dostum. Aciliyetin ordan çekip başka bir siteye atmak gibi geldi bana 😁 ama öderler yani meblağ ne kadarNekadar sürer tahmini çekim süresi
3100 yok aciliyet degilde ilk defa deniyorum burayı24 saat içinde dostum. Aciliyetin ordan çekip başka bir siteye atmak gibi geldi bana 😁 ama öderler yani meblağ ne kadar
Öderler hacim odemezlerse bana ilet soke soke alırım onlardan. Icin rahat olsun3100 yok aciliyet degilde ilk defa deniyorum burayı
Eyvallah sagolasın dostum.Öderler hacim odemezlerse bana ilet soke soke alırım onlardan. Icin rahat olsun