- 22,765
- 19,263
- 113
Merhaba beyler, bir arkadaşım para cezası yemiş de henüz e-devlete vs düşmedi galiba. Bu cezayı taksitlendirerek ödemek mümkün müdür diye sordu bana, ben de sizlere sorayım dedim. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
E devlete dusmeden ceza yediginu nerden biliyor la.benim bildigim tebligat gelmeden e devlete dusuyorMerhaba beyler, bir arkadaşım para cezası yemiş de henüz e-devlete vs düşmedi galiba. Bu cezayı taksitlendirerek ödemek mümkün müdür diye sordu bana, ben de sizlere sorayım dedim. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Valla bu interaktif vergi borçları denen yere bakri gözükmüyor abi ama uyapta görünüyorE devlete dusmeden ceza yediginu nerden biliyor la.benim bildigim tebligat gelmeden e devlete dusuyor
Kral valla bana da öyle geldi ama uyapta görünüyor dedi. Bana attığı sslerde UYAP dosyasının son sayfasında ödeme yapılabilecek ibanlar yazılmış. O kısım bu işin yalan olabileceğini düşündürttu banakral e devlete düşmediyse ceza yememiştir.Dolandırıcı olmasın ?
gerçek uyap sayfasına girdiğine emin mi peki birebir çakmasını yapıyorlar şifre yanlış olsa bile giriliyorKral valla bana da öyle geldi ama uyapta görünüyor dedi. Bana attığı sslerde UYAP dosyasının son sayfasında ödeme yapılabilecek ibanlar yazılmış. O kısım bu işin yalan olabileceğini düşündürttu bana
Gelen mesaj bu çocuğagerçek uyap sayfasına girdiğine emin mi peki birebir çakmasını yapıyorlar şifre yanlış olsa bile giriliyor
Bir şeyler uydursun internetten bir şey aldım veya dolandirildim desin belki yırtarMerhaba beyler, bir arkadaşım para cezası yemiş de henüz e-devlete vs düşmedi galiba. Bu cezayı taksitlendirerek ödemek mümkün müdür diye sordu bana, ben de sizlere sorayım dedim. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
DolandırıcıGelen mesaj bu çocuğa
La dolabdirila.bu nasinkaniyos uzunGelen mesaj bu çocuğa
Aynısı bana geldi bu mesajın bugün.Gelen mesaj bu çocuğa
Dolandırıcı ama para varsa bende atam ibani az iki dakka wordde hazirloym beklesinSon sayfada bu kısım var. Ibanlarin yanına 16.300 TL tutar vs yazması, ödeme için bir isme ait IBANlar paylaşılması vs garibime gitti, bana yalan gibi geliyor siz ne dersiniz
%8000 dolandırıcıGelen mesaj bu çocuğa