- 5,509
- 3,602
- 113
Ben aldim dost.portekiz ligi gençler 2.5 üst gelirse kasa 190 oluyor bakalım nasıl yapıcaz.Dün SMS geldi canlı desteğe bağlandım sürekli sohbetten attı beni
Deneme bonusu tanımlaması canlı destekten değil.sag al kısımda desteğe tıklıyorsunuz.sonra altta bonus yazıyor oraya tıklıyorsunuz.sonrasinda mail diyorsunuz tamamdır.Site hakkında bilgim yok.50 tl yatırımlı 250 tl çekim max.
Ekli dosyayı görüntüle 310389
bitmiş kanka sona ermiştir diyor :Site hakkında bilgim yok.50 tl yatırımlı 250 tl çekim max.
Ekli dosyayı görüntüle 310389
bitmiş kanka sona ermiştir diyor :
Deneme bonusu tanımlaması canlı destekten değil.sag al kısımda desteğe tıklıyorsunuz.sonra altta bonus yazıyor oraya tıklıyorsunuz.sonrasinda mail diyorsunuz tamamdır.
Ben üye olmadım kıl oldum destek atıp duruncaBen aldim dost.portekiz ligi gençler 2.5 üst gelirse kasa 190 oluyor bakalım nasıl yapıcaz.
Kafana gore kanka.ben 250 yapacağım gibi ama para bulup çekmek sıkıntı 😃 kalsın oradan bakalım bulunur bir çaresi elbetBen üye olmadım kıl oldum destek atıp durunca
Yatırım sartsiz di ne oldu yatırım sartimi getirmislerKafana gore kanka.ben 250 yapacağım gibi ama para bulup çekmek sıkıntı 😃 kalsın oradan bakalım bulunur bir çaresi elbet
Bana var dendiYatırım sartsiz di ne oldu yatırım sartimi getirmisler
Ben dün konusmusdumBana var dendi
Direkt çekim yapmayı denerim bi bakalımBen dün konusmusdum
BolsansDirekt çekim yapmayı denerim bi bakalım
Bol şans Müslüm...Ben aldim dost.portekiz ligi gençler 2.5 üst gelirse kasa 190 oluyor bakalım nasıl yapıcaz.
Benamus sana yalan borcum mu var ahmak herif. Kanıt işte atayım ne gevşek gevşek konuşuyorsunYalanın batsın siteye sordum yok diyor