Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Barınaklar Hakkında Bilgisi Olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Beyler belediyenin veterinerlik hizmeti var mı özel veterinerlere göre daha hesaplı olacak şekilde? evcil hayvan ayağını kırdı ameliyat parası için açık var ve farkı kapatmak için kumar oynamak istemiyorum elimdeki parayla belediye hizmeti varsa orasını karşılar gibi. bilginisi olan var mı acaba?

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,267
790
113
Beyler belediyenin veterinerlik hizmeti var mı özel veterinerlere göre daha hesaplı olacak şekilde? evcil hayvan ayağını kırdı ameliyat parası için açık var ve farkı kapatmak için kumar oynamak istemiyorum elimdeki parayla belediye hizmeti varsa orasını karşılar gibi. bilginisi olan var mı acaba?
Belediyeyi ara sorsana

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Belediyeyi ara sorsana
güzel dostum buraya yazmadan googleye soruyorum zaten (SAHIPSIZ) hayvanlar için ücretsiz diyor. Barınaktan kendi hayvanını tedavi ettirenler de var ama bu saatte cevap alamadım. Buradan tecrübe etmiş bir insan çıkar mı diye soruyorum ama yine de teşekkürler fikirin için

Atabeyrg

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21
6
3
güzel dostum buraya yazmadan googleye soruyorum zaten (SAHIPSIZ) hayvanlar için ücretsiz diyor. Barınaktan kendi hayvanını tedavi ettirenler de var ama bu saatte cevap alamadım. Buradan tecrübe etmiş bir insan çıkar mı diye soruyorum ama yine de teşekkürler fikirin için
Ben belediyeye 5-6 tane kedi gönderdim hepsinin aşısını tedavilerini yaptılar bir de kısıtlaştırıp gönderdiler bir lira almadan ama veterine tanıdıktı

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Ben belediyeye 5-6 tane kedi gönderdim hepsinin aşısını tedavilerini yaptılar bir de kısıtlaştırıp gönderdiler bir lira almadan ama veterine tanıdıktı
Çipsiz olması lazımmış o zaman veteriner destek olabiliyormuş. Sorduğum insanlardan birinden cevap geldi @Shellac konuyu kilitleyip yada silebilirsin gerisi bildiğim bilgiler olacak. teşekkürler cevap veren arkadaşlar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...