Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başımız Sağolsun..

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Arkadaşlar ben bıktım artık bu şehit haberlerinden. Kumar oynadığım için sosyal medyaya bakamamıstım, keşke hiç girmeseydim 9 şehidimiz var. Günüm zehir oldu. İçerde ki teröristi bitirmeden dağda ki bitmez. Yazık bizim çocuklara Irak'ta bu koşullar da hala operasyon pesindeler, Allah geri kalanı korusun, buna sebebiyet verenin Allah belasını versin.

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
43
28
Ben şuan Hakkâri Çukurcadayim şunu söyleyebilirim ki ne yazık ki bu gencecik çocuklarımiz göz göre göre ölüme gönderiliyor. Bıktık gerçekten artık. Bu işi yönetimler ticarete dokmusler resmen. Olan garibana oluyor. Haberlerde 10sn bahsediliyor sonra yok , kaldı ki çoğu kez daha fazla şehidimiz oluyor ama bildirilmiyor.yaziklar olsun gerçekten sebep olan kim varsa hayatından çıksın !!!!

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,440
3,487
113
Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun buna sebep olanlara da Allah belasını versin yazık gerçekten çok yazık ülke ne hallere soktu seçimde yaklaşıyor ya kan üstüne siyaset yapacaklar işte içim yanıyor vala diyecek çok şey var ama soyleyemiyorsun