- 4,714
- 5,244
- 135
Temsilcimiz Beşiktaş evinde Ajaxı konuk ediyor bu karşılaşmanın sonucu ne olur?
Acımasızsın dost gene bugünBeşiktaş 1 - 4 Ajax
Hocam ben değil Ajax namussuzu acımasız. Beşiktaş 'ta inanılmaz demorolize oyuncular ile teknik adam çatışması var klüpte beşiktaş çalkalanıyor. Üzülerek söylüyorum ama Ajax rahat kazanır.Acımasızsın dost gene bugün
ayıp ayıpBeşiktaş 1 - 4 Ajax
Sana sorsam sende 5 dersin🤣🤣🤣ayıp ayıp
5 yeriz 6 yemeyiz, 7 yeriz 8 yemeyiz dedikten sonra 5 yiyen Bülent Uygun gibi derimSana sorsam sende 5 dersin🤣🤣🤣
Sence ne olur skor🤣🤣🤣5 yeriz 6 yemeyiz, 7 yeriz 8 yemeyiz dedikten sonra 5 yiyen Bülent Uygun gibi derim
güleceksin ama benim içimde beraberlik hissi varSence ne olur skor🤣🤣🤣
gs marsilyaya yapsın handikapı biz yine mutlu oluruz dostBjk handikap yapar
Besiktasin yenilmiycegini düşünüyorumgs marsilyaya yapsın handikapı biz yine mutlu oluruz dost
millet tiye alacak maç sonu beni ama benim de içimde beraberlik var dostum.Besiktasin yenilmiycegini düşünüyorum
Futbol bu herşey olabilir. Keşke kazansanız. Ama zor hocam. Beşıktaşın puan alması için ajaxa oynayacamgüleceksin ama benim içimde beraberlik hissi var
ters totem diyorsun yaniFutbol bu herşey olabilir. Keşke kazansanız. Ama zor hocam. Beşıktaşın puan alması için ajaxa oynayacam
Ah ulan nerde eski takımlar PSV kim Ajax kim Reale Chelsea m.united a defans yaptırdığımız seneler şu durum gerçekten üzücü Lizbon kimde Bjk yi evinde 4 golle yeniyor ülke futbolunun geldi hale bakmillet tiye alacak maç sonu beni ama benim de içimde beraberlik var dostum.
çok doğru tespit dostum. barçaya burda tek kale maç oynuyorduk şimdi ajaxtan kaç yeriz diyoruz. valla bu gidişle daha da beter olacağız gibime geliyorAh ulan nerde eski takımlar PSV kim Ajax kim Reale Chelsea m.united a defans yaptırdığımız seneler şu durum gerçekten üzücü Lizbon kimde Bjk yi evinde 4 golle yeniyor ülke futbolunun geldi hale bak