- 14,828
- 6,233
- 113
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar maçı izliyorum da fenerli olmaktan utandım herkes bizi kolluyor ama 11 senedir şampiyon olamıyoruz
Kim kolluyor mesela kardesim son dk kestigi pozisyonu gordunmu vermediği faullere tek yanlisi gedson el ve maximim sari vermemesi benceHerkese hayırlı geceler arkadaşlar maçı izliyorum da fenerli olmaktan utandım herkes bizi kolluyor ama 11 senedir şampiyon olamıyoruz
Djiku pozisyonu net kırmızıKim kolluyor mesela kardesim son dk kestigi pozisyonu gordunmu vermediği faullere tek yanlisi gedson el ve maximim sari vermemesi bence
Futboldan da men isteseydinDjiku pozisyonu net kırmızı
İlk yarı Beşiktaş'ın 4 penaltısı verilmediKim kolluyor mesela kardesim son dk kestigi pozisyonu gordunmu vermediği faullere tek yanlisi gedson el ve maximim sari vermemesi bence
İmmobileBjk attı
Takimdakiler para ziksin sende 11 senedir şampiyon olamıyor diye donsuz halinle onlar adına utan olur mu dostum s etHerkese hayırlı geceler arkadaşlar maçı izliyorum da fenerli olmaktan utandım herkes bizi kolluyor ama 11 senedir şampiyon olamıyoruz
11 senedir şampiyon olamıyor diye İngiltere'ye gitti adam zatenTakimdakiler para ziksin sende 11 senedir şampiyon olamıyor diye donsuz halinle onlar adına utan olur mu dostum s et
Kanka vbet homework doğru 9 oldu 1 bekleyen 3 tahmin edilecek maç kaldı 3 4 güne zenginizİmmobile
Hadi inşallah kankamKanka vbet homework doğru 9 oldu 1 bekleyen 3 tahmin edilecek maç kaldı 3 4 güne zenginiz
Brom 12 bilsek çok iyi nakit ödül alırız herhaldeHadi inşallah kankam
Valla iyi para verir brom yaşarızBrom 12 bilsek çok iyi nakit ödül alırız herhalde