- 3,370
- 2,894
- 113
Akşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Göztepe yenilmezAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Çok formda göztepe kg var deseydin keşkeAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Tercih değil reis özel oranÇok formda göztepe kg var deseydin keşke
Başakşehir maçında 30k paramı yediniz bugün aynısı olmaz umarımEvimizde yeriz onları
TebriklerAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Bu maç Beşiktaş için önemli bu maçı alır Beşiktaş kazancin daim olsunAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Eyvallah reis baya erken olduTebrikler
Aynı mantıktayım gelirse hepsini Trabzon a atmayi düşünüyorum onunda kaybetme lüksü yokBesiktasin kaybetme lüksü yok artık zorda olsa kazanır diyorum bol sans
Olmaz dost bak gör senBaşakşehir maçında 30k paramı yediniz bugün aynısı olmaz umarım
Bol şanslar TebriklerAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
ms XAynı mantıktayım gelirse hepsini Trabzon a atmayi düşünüyorum onunda kaybetme lüksü yok
Hangisi
TrabzonHangisi