- 28,517
- 26,395
- 113
Uyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Bol şansUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Gardasim şansın bol olsun..başarırsın umarimUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Bol kazançlar abim benimUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Kırmızıya bas ))))Uyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Kesene bereket abiUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Ona bastık dost oda bize bastı zatenKırmızıya bas ))))
Eyvallah dostKesene bereket abi
Bol kazançlar diliyorum abiAdım 1
Bol sans
Westham yeniliyormu 2/0 way be..Adım 1
Bol sans
Şansın güzel olsun dostUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans
Dur bi başarılı olsun aw oynamadan dağıttırdınız adama 🤣Kesene bereket abi
Bol şanslar dostAdım 1
Bol sans
Müsait olduğunu bilseydim sana yaptırırdim dost bir kaç kişiye yazdım da kimse dönmediBol şanslar dost
Senin tasssagin sağolsun..gidecek para zaten basmasanda gidiyor..o bitti artık unut gitsin..önümüze bakalım..Ona bastık dost oda bize bastı zaten
Bol şanslar dilerimUyku tutmadı gidip yine yatırım yaptık maksat dağıtım olsun beyler iki adım atar basarili olursak 1 k dagitiriz bol sans