- 996
- 438
- 83
Betbey280.com
20 deneme 100 cekim yatirımsiz
20 deneme 100 cekim yatirımsiz
Ewet oymuşBu taraftar siteleri olan site degilmiydi
Devam ediyorEwet oymuş
Demem oki vermezler çoğu kişi almistr
Bn cimbombetinkini aldım bu vermez galibaDevam ediyor
Uygulama indiriyor ondan üye oluyon oto ekleniyor.Bn cimbombetinkini aldım bu vermez galiba
Ödeme yapmadılar
Bu kansizlara üye bile olmayın
4 tane falan taraftar sitesi var bunların FB GS nin sitesine üye olduysan onu bahane etmişlerdirÜye olmayın ben üye oldum çevrimi tamamladım banka havalesiyle çekim verdim reddedildi sorduğumda ip çıkması birden fazla üyeliğim var mış halbuki ilk defa üye olmuştum
İyi olmuş sana aç köpek parana çökmek nasıl duyguymuş gör umarım hiçbir siteden ödeme alamazsın ömrün boyunca.benim cekimi ip deyip odemediler bilginize
Meseleyi bilmiyorum ama beddua etmenize gerek yok ki. Zaten bu illeti oynayarak allah belamizi vermiş. Battikça batiyoruz. Bu lafınız; cehennemde beraber yandığınız adama "inşallah sen daha çok yanarsın." demek gibi olmuş.İyi olmuş sana aç köpek parana çökmek nasıl duyguymuş gör umarım hiçbir siteden ödeme alamazsın ömrün boyunca.
kanka sen bu ara çok sinirlisin coinbase işi ne oldu?İyi olmuş sana aç köpek parana çökmek nasıl duyguymuş gör umarım hiçbir siteden ödeme alamazsın ömrün boyunca.
Çok sinirli olması normal cevap verdiği kişi tam üç kağıtçı benden mefete istedi para cekicem va ver senjn adına üye olayım sanada biraz veririm diye verdim parayı çekemedim vs diyor 😅kanka sen bu ara çok sinirlisin coinbase işi ne oldu?
Evet iyi olmuş o zamanMeseleyi bilmiyorum ama beddua etmenize gerek yok ki. Zaten bu illeti oynayarak allah belamizi vermiş. Battikça batiyoruz. Bu lafınız; cehennemde beraber yandığınız adama "inşallah sen daha çok yanarsın." demek gibi olmuş.
Duman oldukanka sen bu ara çok sinirlisin coinbase işi ne oldu?