Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betgaranti 555 FreeSpin Deneme Bonusu

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43

site hakkında bilgim yok bende smdi üye oldum bol sans

Numara doğrulama kodu ile Yeni kayıt olan üyelerimize özel Deneme 555 Freespin tanımlıyoruz.
Deneme bonusunu aktif etmek için oyuna girmeniz yeterlidir.

Not : oyunlara iletilen linkler üzerinden ulaşabilirsiniz
- SWEET BONANZA -
- BİG BASS BONANZA -
- BİG BASS BONANZA KEEPİNG İT REEL -
- GATES OF OLYMPUS -

Deneme bonus Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak , maksimum/minimum 250₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 3000₺ yaparak , maksimum/minimum 300₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak , maksimum/minimum 500₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
860
343
63

site hakkında bilgim yok bende smdi üye oldum bol sans

Numara doğrulama kodu ile Yeni kayıt olan üyelerimize özel Deneme 555 Freespin tanımlıyoruz.
Deneme bonusunu aktif etmek için oyuna girmeniz yeterlidir.

Not : oyunlara iletilen linkler üzerinden ulaşabilirsiniz
- SWEET BONANZA -
- BİG BASS BONANZA -
- BİG BASS BONANZA KEEPİNG İT REEL -
- GATES OF OLYMPUS -

Deneme bonus Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak , maksimum/minimum 250₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 3000₺ yaparak , maksimum/minimum 300₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak , maksimum/minimum 500₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
Yeni galiba site daha hiç duymadım duyan varmı 🤔

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43
Saglama benziyor bilmiyorum deniyorum dedede suan

Serhattt2002

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
21
8
Site yeni değil ama sağlam site çok çekim yaptım burdan yatırıma korkmayın hiç

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43
garip birsey oldu anlamadım :)))

mrb gates of olympus oyununda 1000 küsür bakiyem vardı 333 tl ye düstü
02:47
bakiyem neden düstü ?

Sema02:48
Kontrol ediyorum , sizi kısa bir süre bekleteceğim.
02:48
ok
02:51
sorun nedir sema hanım

Sema02:51
Deneme bonusundan max 333₺ kazanabiliriz Mustafa Bey
çekim yapabilirmiyim
ama şartlatında öyle demiyordunuz
02:52
02:52
??

Sema02:53
300₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz Mustaf Bey
02:53
sorun nedir sema hanım onu sordum

ek birsey anlamadım ama peki cekim talebi olusturdum
02:55
tsk ederim

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43
bu site bana güven vermedi yaa basından savsaklıyor resmen çekim talebi olusturdum bekliyrum :/

Davutbey1234

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
10
8
bu site bana güven vermedi yaa basından savsaklıyor resmen çekim talebi olusturdum bekliyrum :/
Hacı şaka mı yapıyon ciddi misin anlamadım millet senle alay ediyo site 20 yıldır var forumda nerdeyse herkes üyedir buraya ve nerdeyse herkes buranın sağlam olmadığını bilir garip bi adamsın vallahi 😂

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43
Hacı şaka mı yapıyon ciddi misin anlamadım millet senle alay ediyo site 20 yıldır var forumda nerdeyse herkes üyedir buraya ve nerdeyse herkes buranın sağlam olmadığını bilir garip bi adamsın vallahi 😂
Nerde var göstersene etiketlesene beni Oraya işiniz gucunuz bos lakırdı size insanlık ta yaranmıyo hazır yiyiciler