- 1,624
- 4,829
- 113
Arkadaşlar telefonum arızalı olduğu için ekran fotoğrafı atamıyorum, 30 tl deneme bonusu, Çevrimli ,11 katı ,2.25 kombineler de 1.5 oran şartı var almak isterseyenler için ,
m.betkolik26.com
m.betkolik26.com
Bide diyelim yatirdigini kaybettin o kalan 100 u cekemiyorsun 😁Arkadaşlar ben üye olmuştum çekimde yaptım ama birde bana sorun çevrimi tamamladım 100 tl de yatırdım çekmek için selfili kimlik fotosu istediler bu şekilde ancak alabildim.
Ben 100 yatırdım kaybettim tek maça atmıştım sonra kayıp bonusu aldım 25 tl onu 100 yaptım öyle çektim 200 olarak.Bide diyelim yatirdigini kaybettin o kalan 100 u cekemiyorsun 😁
😀Su çevrim şartlarını tamamlayıp 100 tl yatırmak gerçekten cok mantıklı hele bide cekim için selfie falan kaçırmayın müthiş bir deneme bonusu kim bulmuş acaba bu şartları tebrik etmek lazım
Uğraşmaya deymez adaşım 🤪Çok zor çevrim şartları
AynenUğraşmaya deymez adaşım 🤪
odeme yapmadimiBu serefsizler dolandirici sakin yatirim yapmayin
Aradilar 50 tl bonus verdiler 150 tl cektim sonra yatirim yaptim 9300 tl bakiyem oldu 1.gun finansal guncelleme 2.gun risk birimi incelemesi 3.gun sorun yok en kisa sure 4.gun uyeligimi kapatip canli destekten engelledilerodeme yapmadimi