- 93
- 23
- 8
Betlike Çekim Şartı ;
250 TL'yi 1250 TL yap & çek deniyor yine siz canlı destek hattına sorarsınız.
Aldığınız deneme bonusundan kazanabileceğiniz tutar max 10 katıdır.
👇
BetLike Giriş
bana vermişlerdi reis tarayıcı değişikliği de ip ile sonuçlanırAyni ip dedi vermedi pustlar
biligsyar ve tel değişikliği yaparak girersen çoğu site diyor onu ama bilmiyom doğrudur. yeni gören arkadaşlar denesin bakalımAynı ip diyorlar ben burdan 1000 TL kazanmistim çekerken ip deyip sildiler verirken demeyip kazandiktan sonra dediler uckagitcilar
kankam bana vermişti diyorum ya. herkese demez hazar diyecek olsa kaldırır onu ordan zaten. sen denedn olmadıysa yeni görmüş olan arkadaşlar nasiplensinPaylaşmayin su ibneleri herkeze ip diyor.
cevap orjinal olmuş sakdhçDhakdhskhxalsh ip diyor
hmm evet fikrine saygı duyuyorum doğru eski bir site bu. nasiplenen vardır illaki ama şansa verecek olursa veriyor demekkiben bu siteden 15₺ almıştım yıllar yıllar önce, daha sonrasında ise 20-30K çekimler yaptım.
Bahsettiğim yıllar 2018-2019 çok iyi rakamlardı o zamanlar bu rakamlar.
Bana hiç sorun çıkarmadı ancak ben daha sonrasında ayağımı çekmiştim buradan, her şey doğru düzgün ilerliyorsa sizin için kolay kolay ip demez, ama kıl kadar şeye ip der bonusu vermez.
Çoğunuz bir şey deseniz bile illa ki bir şeyiniz vardır sizin bile bilmediğiniz
Havale verirsen istemezÇekim verdim telefon aranması sağlanacak diyor a.qnfatura kapalı dışarıdan gelen aramalara 1100 çekim verdim
Anında havale verdim kardesimHavale verirsen istemez
Whatsaptanbyazar aramaz
Aramaz simdiAnında havale verdim kardesim
Reddedildi bakiyeyi sildi admin kaldırın şu a.q sitesiniAramaz simdi
24 saat kuralı vardı sanırsamAramaz simdi
noldu la dur bakalım sakin olReddedildi bakiyeyi sildi admin kaldırın şu a.q sitesini