Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmanbet Yeni Üyelere 250 Freespin veya 250 FreeBet Deneme Bonusu

deniz8126

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
8
3
Freespin Kazançları, 3 Kez Aynı Oyunda Çevrildikten Sonra Max 500 Tl Kazanabilirsiniz! 250 TL Yatırım Yapıp 1 Kat Çevrim Yapmalısınız. Ardından Tüm Bakiyenizi Çekebilirsiniz!"

✍ Freebet Kullanımı:

"250 TL Spor Bonusu İçin Minimum 2 (İki) Maç ve Toplam 3.00 (Üç) Orandan 3 Katını Çevirmeniz Gerekmektedir. Maksimum Kazanabileceğiniz Miktar 500 TL'dir. Bonusunuzun Çekilebilir Duruma Gelmesi İçin 250 TL Yatırım Yapıp, 1 Katı Minimum 1.40 Oranında Çevrim Yapmanız Gerekmektedir." Kodu üye olduktan dan sonrada kabul ediyor şartlar böyle dnemeek.isteyenlere bil şans kod.(BTM250FSS) betmanbet435.com

tmcsalih

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17
5
3
Freespin Kazançları, 3 Kez Aynı Oyunda Çevrildikten Sonra Max 500 Tl Kazanabilirsiniz! 250 TL Yatırım Yapıp 1 Kat Çevrim Yapmalısınız. Ardından Tüm Bakiyenizi Çekebilirsiniz!"

✍ Freebet Kullanımı:

"250 TL Spor Bonusu İçin Minimum 2 (İki) Maç ve Toplam 3.00 (Üç) Orandan 3 Katını Çevirmeniz Gerekmektedir. Maksimum Kazanabileceğiniz Miktar 500 TL'dir. Bonusunuzun Çekilebilir Duruma Gelmesi İçin 250 TL Yatırım Yapıp, 1 Katı Minimum 1.40 Oranında Çevrim Yapmanız Gerekmektedir." Kodu üye olduktan dan sonrada kabul ediyor şartlar böyle dnemeek.isteyenlere bil şans kod.(BTM250FSS) betmanbet435.com
Dostum hangi oyuna veriyor fsyi? Bonuslarım da gözükmüyor

deniz8126

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
8
3
Ya boş yorum yapmayım diyorum ama olmuyor işte isteyen alır istemeyen almaz SMS geldi paylaştım.

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
271
63
54.png
oynamayın beyler oynamayın şöyle arayüzü boktan sitelere denemek için 400 yatırıp 24k vurduk, önce hesaba bloke koydular sonra tablo burada.

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,563
1,164
113
Ya boş yorum yapmayım diyorum ama olmuyor işte isteyen alır istemeyen almaz SMS geldi paylaştım.
Boynun altında kalsın hemi, paylaşılacak bonus var paylasilmayacak bonus var.. Millet tepki gösterince kızıyorsun bide..