Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betoji 10 TL Deneme Bonusu

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
Betoji mı kaldı ya. Yıllar önce kapanmadimi burasi

dasta19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
25
28
Ben sordum yatırım.şartı var dendi

kurti3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
58
28
Sakın bulaşmayın ağlarsınız sonra parayı çekecem diye bi kez bulaştım akla karayı seçtim çekerken 1 haftada anca yattı para şikayet yazdım bide pazarlık yapıyorlardı kaldırın öyle yatırcaz diye namıssızlar :) kaldırmıyorum dedim yatırın öyle kaldırırım dedim yatırdılar uğraşmaya değmez

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Sakın bulaşmayın ağlarsınız sonra parayı çekecem diye bi kez bulaştım akla karayı seçtim çekerken 1 haftada anca yattı para şikayet yazdım bide pazarlık yapıyorlardı kaldırın öyle yatırcaz diye namıssızlar :) kaldırmıyorum dedim yatırın öyle kaldırırım dedim yatırdılar uğraşmaya değmez
Dostum yatırımsız bir bonus neden bulaşmasınlar ki? Çekebilirsek ne âlâ, çekemezsek de üzülmeyiz.

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Screenshot_20200810-143504_Chrome.jpgDostum kör müsün?

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
beyler yeri değil ama sitelere girerken captha mıdır nedir sizden de istiyor mu ? pc üzerinden çoğu siteye giremiyorum ama telefondan giriliyor sorun sadece bende mi ?

sserhatt6

Yeni üye
Yeni Üye
2
1
3
canlı yardım ölü 30 dakika bekledim o sıra tuvalete gittim geldim ki sıra geçmiş sonra bidaha bekle Allahım bekle

loserkumarbaz

Üye
Yeni Üye
49
11
8
Paramın olmadığı bu zamanlarda iyi geldi. Yatırım şartı yok Bonus hala aktif dün çevirdim 100 lirasını gönderdiler. İlk yatırım banka havalesi olmalıymış. Geç gönderiyorlar ama gönderdiler. Başka zaman olsa gelmez. Bonus olunca geliyor. Deneyin derimScreenshot_2020-08-12-22-16-20-592_com.android.browser.jpg