Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betolds 1000 Freespin Deneme Bonusu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
78
28

Samett85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
3
18
Çekim talebi verdim gelirse yazarim

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Taş çatlasın spinlerden 200 TL verecek, elde edilen kazançla da yine popok gamings oyunları oynayabiliyormuşuz. Popok gamings oyunları yüksek kazanç veren oyunlar değil, boşa zaman kaybı bir bonus. Alana bol şans.
Popokta veriyorsa zaten 1000 spin ve çevirene kadar yılbaşı bonuslari eklenmiş olur

ogushann61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
394
71
28
Taş çatlasın spinlerden 200 TL verecek, elde edilen kazançla da yine popok gamings oyunları oynayabiliyormuşuz. Popok gamings oyunları yüksek kazanç veren oyunlar değil, boşa zaman kaybı bir bonus. Alana bol şans.
148 tl verdi amk oyunu 0.20 kuruştan en yüksek mega vin kazanç 12.20 tl kazandırdı vay amk

Silhouette13

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
9
8
Bonus açıklamasında herhangi bir uyarı olmamasına rağmen başka sağlayıcıda oynadığım için bakiyeyi sildiler. Aldıkları zamanımı da, sildikleri bakiyeyi de helal etmiyorum.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
1,016
113
Bonus açıklamasında herhangi bir uyarı olmamasına rağmen başka sağlayıcıda oynadığım için bakiyeyi sildiler. Aldıkları zamanımı da, sildikleri bakiyeyi de helal etmiyorum.
bu açıklama nedir hocam o zaman?
  • FreeSpin'leriniz bitip kazancınız anaparanıza eklendikten sonra yeni bakiyeniz ile sadece PoPoK Gaming sağlayıcısına ait oyunlarda kullanım sağlayabilirsiniz.