- 1,415
- 585
- 113
Benim en sevdigim karakter beşir,verem oluyor aşkından garibim.Benim Nacho varga ve salamanca brothers yazın beyler sizde Ekli dosyayı görüntüle 707496
O kimdi la birader bu saydığım adamlar mexico mafyası yalniş yerdesin 😁Benim en sevdigim karakter beşir,verem oluyor aşkından garibim.
Millet aşk hayatı ile konu açıyor biz tarihin en iyi dizisi ile ilgili açtık çok görme psikolojik sıkıntılarım var 😑Birazdan ben de konu açıcam Cennet Mahallesi en sevdiğim karakter pembe sizinkisi ne diye? Sonra en sevdiğim şeker mentos fanta sizinkisi ne diye açıcam. Böyle gider. Forumahır diye değiştirelim ismi referandumla
Profil foton ateş ediyor yalnız dostBirazdan ben de konu açıcam Cennet Mahallesi en sevdiğim karakter pembe sizinkisi ne diye? Sonra en sevdiğim şeker mentos fanta sizinkisi ne diye açıcam. Böyle gider. Forumahır diye değiştirelim ismi referandumla
Sen bosver mafyayı falan bizim izledigimiz dizilerde kursunlar üst üste binmez...O kimdi la birader bu saydığım adamlar mexico mafyası yalniş yerdesin 😁
Bambaşka bi adam bu breaking bad da daha aktif ti diye eklemedim reisigustavo fring net. breaking bad'daki öldüğü sahne çok iyiydi. karizma kötüleri seviyorum.
AjdjshajhswjjsSen bosver mafyayı falan bizim izledigimiz dizilerde kursunlar üst üste binmez...
Guzel mi bu dizi hic izlemedimBenim Nacho varga ve salamanca brothers yazın beyler sizde Ekli dosyayı görüntüle 707496
Lalo salamanca tabii ki
Kesinlikle süper ilk 1-2 sezon sıkar ama 3 ten sonra inanılmaz bir senaryo giriyor 1ve2 yi de izle tabi senaryoyu anlamak içinGuzel mi bu dizi hic izlemedim
https://youtube.com/shorts/UoQjQdxeDuo?si=0C2J1cjt2aryJxkD güzel bi sahne meselaGuzel mi bu dizi hic izlemedim
Psikopat tucoLalo tabi ki de
Tuco nun yeri ayrı tabi