Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetxWin 10₺ Bet 50 Freespin Deneme Bonusu

hakans95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
37
28
Kanka az önce aldım paylaşımı görmeden lafım sana değil daha kötü bir slotla karşılaşmadım. 50 spin + oyuna soktu ödediği parayı söylüyorum 40 TL. İlk kez oyunun 0 TL ile bittiğini gördüm anksiyetem azdı muhtemelen sahte slotları

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,311
7,277
113
Kanka az önce aldım paylaşımı görmeden lafım sana değil daha kötü bir slotla karşılaşmadım. 50 spin + oyuna soktu ödediği parayı söylüyorum 40 TL. İlk kez oyunun 0 TL ile bittiğini gördüm anksiyetem azdı muhtemelen sahte slotları
Çünkü sahte dostum slotları. Çakma betco

dsezgin

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
20
8
Yaw akıl var mantık var bu betten sana deneme bonusu verecek üstüne bide kazandırıp para çektirecek:))) adamlar ayarı yapmış 1000000 kişi üye olsa kullansa 5 kişi çekim yapar oda belki :)

sinan3434

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
18
8
Ya bu siteleri anlamıyorum dostlar kurnaz merdiven altı siteleri 1000 yapcam 200 yatrcam bırakın boş muhabbeti

efebideli

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
4
3
Kimse üye olmasın 2kere oyuna girdim biri 4scatterdı ikisinde de 0 ödedi toplam 25tl ödedi hepsinde KİMSE UYE OLMASİN

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
17
8
Hasan'ı bırak simge atmadı bendede oyundan 0 TL ile cikti

ado1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
379
83
Slotlari net sahte bu altyapıda slot oynanmaz

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,192
971
113
yoruldum bu şansızlıktan yoruldum inanki yoruldum 200 bastım gatese 900 tl verdi 900 bastım 100 tl verdi
10 dan farmladım hiç vermedi
Bahtım kara şans mans yok bende

MeLoDy

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
11
8
Bunu paylaşan kişi slottan ne kadar çıktı merak ediyorum doğrusu 🤔🤔

olympos

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
100
33
Bunu paylaşan kişi slottan ne kadar çıktı merak ediyorum doğrusu 🤔🤔
Paylaşıp kapattım forumu gelen sövmüş giden sövmüş 😅

Bana 450 TL çıktı spinlerden oyuna girmedi hiç daha sonra Sweet Bonanza da 400 TL spin attım boş geçti sıfırladım dostum