- 35
- 100
- 33
Çünkü sahte dostum slotları. Çakma betcoKanka az önce aldım paylaşımı görmeden lafım sana değil daha kötü bir slotla karşılaşmadım. 50 spin + oyuna soktu ödediği parayı söylüyorum 40 TL. İlk kez oyunun 0 TL ile bittiğini gördüm anksiyetem azdı muhtemelen sahte slotları
Hocam doğrudur da 10 betten oyuna girip 10 tur boş geçmesi sjsjksks yani kimlere nelere muhtaç kaldıkÇünkü sahte dostum slotları. Çakma betco
Kimse üye olmasın 2kere oyuna girdim biri 4scatterdı ikisinde de 0 ödedi toplam 25tl ödedi hepsinde KİMSE UYE OLMASİNKanka az önce aldım paylaşımı görmeden lafım sana değil daha kötü bir slotla karşılaşmadım. 50 spin + oyuna soktu ödediği parayı söylüyorum 40 TL. İlk kez oyunun 0 TL ile bittiğini gördüm anksiyetem azdı muhtemelen sahte slotları
oyuna soktu ödediği para 0Kurallar detaylar aşşağıda
Bol Şans
Betxwin | Licensed
www.betxwin359.com
Ekli dosyayı görüntüle 690736
Hasan'ı bırak simge atmadı bendede oyundan 0 TL ile ciktiKanka az önce aldım paylaşımı görmeden lafım sana değil daha kötü bir slotla karşılaşmadım. 50 spin + oyuna soktu ödediği parayı söylüyorum 40 TL. İlk kez oyunun 0 TL ile bittiğini gördüm anksiyetem azdı muhtemelen sahte slotları
Banada 0 ödediHasan'ı bırak simge atmadı bendede oyundan 0 TL ile cikti
Paylaşıp kapattım forumu gelen sövmüş giden sövmüş 😅Bunu paylaşan kişi slottan ne kadar çıktı merak ediyorum doğrusu 🤔🤔
Yatırım sartlimi buÖdeme geldi