- 1,067
- 323
- 83
16 promil alkol çokmu azmi 0.16
Eminsin degilmi askeriyede yakalandım ona göre ifade yazacam
Az da askeriye de ona bakmazlar az mı çok mu diye.yine de sen arastir internette iyiceEminsin degilmi askeriyede yakalandım ona göre ifade yazacam
0.20 de sayılırTrafikte 50 promil alkole ceza yazıldığına göre çok az olmalı
Asya ne kadar süre de ödedi bro0.20 de sayılır
Ülkemizde uygulanan kurallara göre ticari araç sürücüleri ve kamu hizmetinde çalışan sürücülerin alkollü olarak trafiğe çıkmaları kesinlikle yasaktır. Diğer sürücülerin trafiğe çıkabilmeleri için yasal sınır olarak bir litre kanda yarım gram alkole eşit olan, 0.50 promil limit olarak esas alınmaktadır.0.20 de sayılır
normal kazancımı direkt çektim ama slot turnuvası ödüllerinde hala eski listeyi paylaşıp duruyor twiter cevapta yazmıyor bakalım bekliyoruzAsya ne kadar süre de ödedi bro
Bende araç mevzusu yok çarşıda içmiştim askeriyede komutanın biri koku almış benden sözde kandan test yaptılar 0.16 cıktı benimde ifade yazma. Lazimaraç kendininse 0.50 değilse 0.20 imiş ikiside bi bakıma doğru
bir biranın 0.25 promil olduğunu hesaba katarsak aldığın alkol çok az çarşı da yalnızca 1 tane miller içmiştim dersin 33 ml zaten asla sarhoş falan edecek bir miktar değil yani seninkiBende araç mevzusu yok çarşıda içmiştim askeriyede komutanın biri koku almış benden sözde kandan test yaptılar 0.16 cıktı benimde ifade yazma. Lazim
Valla çok sagolasin usta birazda olsa korkuyordumbir biranın 0.25 promil olduğunu hesaba katarsak aldığın alkol çok az çarşı da yalnızca 1 tane miller içmiştim dersin 33 ml zaten asla sarhoş falan edecek bir miktar değil yani seninki
Seninde derdine tsunamiPapara için numaraya ihtiyacı olan ulaşsın bana