Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bi Ben Miyim Dibini Sıyıran?

zzet38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
144
43
Kod kovalıyorum canım çıktı ne kredi ne banka alakam kalmadı iş güç kalmadı hergun aldığım sigaram haftada 1e düştü 150 bin icra var hattım bile aramalara kapandi ne var ne yoksa sattım bu lanet kumarın ihya ettiği kim neyin peşindeyiz peşindeyim
Yaşama hevesim vardı onuda az önceki siteyle ugurladim peki ya sonra sonra daha sonra ne olacak acaba 😮‍💨

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,748
7,652
113
Bu yaşadıkların benim yaşadıklarımın yanında varya sinek ısırığı gibi kalır bro haline şükret sadece bu ay 1.2m gitti

zzet38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
144
43
Mevzu para degilki hayatımızdan calinanlar

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,068
113
Kod kovalıyorum canım çıktı ne kredi ne banka alakam kalmadı iş güç kalmadı hergun aldığım sigaram haftada 1e düştü 150 bin icra var hattım bile aramalara kapandi ne var ne yoksa sattım bu lanet kumarın ihya ettiği kim neyin peşindeyiz peşindeyim
Yaşama hevesim vardı onuda az önceki siteyle ugurladim peki ya sonra sonra daha sonra ne olacak acaba 😮‍💨
İstanbul kagıthane de 2016 yapılmış sıfır daireyi 2021 de 450 milyara satmak zorunda kaldım kumar yuzunden şuan o daire 8 9 milyon hep zarar hep

toprakcf

Horoz Dövüşçüsü Köpek Yarışçısı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
351
63
umarım duze cıkarsın dost

zzet38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
144
43
İstanbul kagıthane de 2016 yapılmış sıfır daireyi 2021 de 450 milyara satmak zorunda kaldım kumar yuzunden şuan o daire 8 9 milyon hep zarar hep
Batirdikca batırdı hala pesindeyiz umut ettigimiz ne ne kazanmayi bekliyoruz biri bana sağlam bi aciklama yapsin kumar oynayanin bidaha bugünde yarinda

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,692
79,437
113
Valla o noktadayim kalmakmi zor gitmekmi kurtuluş muhasebesindeyim
Kaç yaşındasın etrafına bak yaşıtlarından başka insanlara bak milyonla oynuyorlar
Alt tarafı 3-5 kuruş para gitti diyeceksin salcan ne olursa olacak bir yerden çıkış yolu bakacaksın düşünmek iyi değil düşünürsen olmaz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Bi tek sen değilsin ama keşke çaresi olsa işin dibine girdin mi çıkması çok zor

toprakcf

Horoz Dövüşçüsü Köpek Yarışçısı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
351
63
Kumarı oynatmak lazım hep beraber sıte acalım bı kac haftaya hepımızın borcları hallederız

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
4,475
113
Batirdikca batırdı hala pesindeyiz umut ettigimiz ne ne kazanmayi bekliyoruz biri bana sağlam bi aciklama yapsin kumar oynayanin bidaha bugünde yarinda
Her şeyin bir bedeli var, aynı zamanda çaresi de var.Bu yolda devam ederek düze çıkacağını asla aklının ucundan bile geçirme.Duzgun bir ise girip geçmişi temizlemen lazım.Birkac aya düzelmeye başlayacak, birkaç seneye birşey kalmayacak.

zzet38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
144
43
Kaç yaşındasın etrafına bak yaşıtlarından başka insanlara bak milyonla oynuyorlar
Alt tarafı 3-5 kuruş para gitti diyeceksin salcan ne olursa olacak bir yerden çıkış yolu bakacaksın düşünmek iyi değil düşünürsen olmaz
Savastikca kaybeden lanetli bı hayatım var ne kadar kelimelere dökmeye calissamda sürekli hayatımda olanların dışında bilemez kimse çoğu şeyi hani bı film vardiya hiç bı işi rast gitmiyo hocaya gidiyolarda af dileyeceksin helallik alacaksın diyoya bana lanetn okuyan harbi kafirmis iki yakam bı araya gelmiyo çıkış yolu yok aranan sahisim polisler günde iki kez eve geliyo 2027 ye kadar cezam var bilmiyorum Allah büyük çıkış yolunu bulamıyorum tünelin ucundaki o ışık belirgin bile değil sanki

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,692
79,437
113
Savastikca kaybeden lanetli bı hayatım var ne kadar kelimelere dökmeye calissamda sürekli hayatımda olanların dışında bilemez kimse çoğu şeyi hani bı film vardiya hiç bı işi rast gitmiyo hocaya gidiyolarda af dileyeceksin helallik alacaksın diyoya bana lanetn okuyan harbi kafirmis iki yakam bı araya gelmiyo çıkış yolu yok aranan sahisim polisler günde iki kez eve geliyo 2027 ye kadar cezam var bilmiyorum Allah büyük çıkış yolunu bulamıyorum tünelin ucundaki o ışık belirgin bile değil sanki
Var var çıkış yolu sen kendini fazla karamsar yapıyorsun önce bunalımdan çıkar kendını

zzet38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
144
43
Allah büyük be enişte oflasakta tıslasakta bı şekilde yaşamaya devam savaşmadan görmek yaşamadan ölmek yok

Lawlss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,728
6,103
113
Kral yavaş yavaş ödeyeceksin yapacak bir şey yok, kaybını kabullen ve ödemeye başla iş bulup. Bir miktar ödedikten sonra zaten kumara girmeye korkacaksın, her ödediğin taksit her ödediğin borç seni daha da gaza getirecek.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,438
4,020
113
Yanlız değilsin kardeş bizi bitiren hep hırs nefret inatlık duygusu oldu eskiden 1 yıl öncesine kadar alıyordum yine 10 bin 30 bin 50 bin hatta 120 bini bulmuştum şimdi o parsyı kazansam bırakacam dedim bu kez de şeytan bıraktırmamak için o parayı almaya bir oyunlara getiriyor çok şükür ki tanıdık birinin yanında kuryelik yaparak yaklaşık 20 bin borçtan kurtuldum rahatladım sadece ziraat bankası borcu kaldı 50 bin mahkeme masrafı ile onu da gidip konuşup taksitlendirecem diyeceğim üstüne gittikçe kafayı bozarsın gitme üstüne ben de senin gibi sıyırmıstım yattıkça sinirimden kendimi tokatlıyorum