- 71,428
- 43,936
- 113
Bazen insan kendi hayat koşuşturmacası içinde çevresinde olan bitenleri , kendinden daha zor durumda , yardıma ihtiyacı olan diğer insanları unutabiliyor. Hepimiz kendi içimizde birbirimize destek oluyoruz , gerek çekiliş ,gerekse diğer etkinliklerle fakat birde gözlerimizi biraz da diğer kardeşlerimize çevirmemiz gerekiyor ben kendimce arada gönderiyorum yardımımı , sizlerin de gönderdiğine eminim fakat eğer bu konu göz önünde ve sürekli anasayfada olursa daha çok yardıma ulaşılabileceğini düşündüm saygılar.Aşağıya yardım edebileceğiniz bazı vakıfları ve yardım kuruluşlarını paylaşacağım. Bu kuruluşlara neredeyse tüm bankaların “bağış” bölümünden veyahut paylaştığım internet sayfalarından da bağış yapabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler hayat paylaşıldıkça güzel , iyilik paylaştıkça büyür, insan paylaştıkla iyileşir!
LÖSEV | Lösemili Çocuklar Vakfı
www.losev.org.tr
Yetim Vakfı
Vakfımız din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin dünyadaki tüm çocukları kapsayacak şekilde projeler geliştirir ve onlara psikososyal destek sağlayarak sosyal hayatlarını iyileştirmeye yönelik faaliyetler yürütür.
yetimvakfi.org.tr
Türkiye Down Sendromu Derneği
Down sendromlu bireylerin herkesle eşit eğitim, çalışma, sağlık hizmeti alma hakkına sahip olmaları gerektiğine inanan bir sivil toplum kuruluşuyuz.
www.downturkiye.org
Otizm Vakfı
www.otizmvakfi.org.tr