- 6,872
- 10,914
- 113
IlgılenekmıOluru var gibi 🤔Ekli dosyayı görüntüle 131365
kambersiz dügün olur muIlgılenekmı
Bol sans kardesim.bjk maci umarim lig maci gibi gecer.diger 2 mac kolay gibi.yazdigin gibi gelsin.Oluru var gibi 🤔Ekli dosyayı görüntüle 131365
gollü maç olur diye düşünüyorum ben bjk macı hatta başakşehir sürpriz de yapabilir belli olmazBol sans kardesim.bjk maci umarim lig maci gibi gecer.diger 2 mac kolay gibi.yazdigin gibi gelsin.
Bana bırak o zaman 00:55 cekımı yaparsınkambersiz dügün olur mu
Bu arkadaş takip edenlere tüm kupon kazancını dağıtır hepbu nedir dağıttimmi varr
evet bende takıp edıorum bu arkadas dagıtım yapan bırı.darısı akbabaların basınaBu arkadaş takip edenlere tüm kupon kazancını dağıtır hep
Adamın soruya bak yavBu arkadaş takip edenlere tüm kupon kazancını dağıtır hep
banada uzatmalara gıdecek gıbı gelıo umutBol şans dost Bjk 1 1 bitmezse gelir gibi
Bende öyle hissettim dayı içimden 1 1 skor geçtibanada uzatmalara gıdecek gıbı gelıo umut
başak kesin gol bulur bence normal sürede 1 tane de olsa beşiktaşa baglı bakalım. inşallah derbi var diye rölantide oynamazlar.banada uzatmalara gıdecek gıbı gelıo umut
kötüyü cagırma dost 2-2 de bariBol şans dost Bjk 1 1 bitmezse gelir gibi
dostlar son 3 günde 17k dagıtım yaptık kasayı sıfırladık bir süre dagıtım yok maalesef @Marley15evet bende takıp edıorum bu arkadas dagıtım yapan bırı.darısı akbabaların basına
Ilk yarı gol gelmesı onemlı mac acılır sonrasındabaşak kesin gol bulur bence normal sürede 1 tane de olsa beşiktaşa baglı bakalım. inşallah derbi var diye rölantide oynamazlar.
gerçe rölantide oynamasalar nolur dagıtırlar bizi her türlü derbide