- 6,872
- 10,914
- 113
geçen de taraf bahsinden yatınca bu kez üst deneyeyim dedim ne oynasak tersi arkadasKötü kaçmış geçmiş olsun
Dostum yarın bana bu şekilde maç yapar mısın 6-10 oran arası yüklü gireceğimms1le üst arasında kalmıstım ya, son 1 haftada bu sekil tekten yatan 5. kupon sanırım. bir başka kupon da bugün loko moskova ms1inden yattı 90+8de penaltı kacırdı esekler Ekli dosyayı görüntüle 81211
kanka gir kendin oyna analiz yapma icine dogani yapistir oynaDostum yarın bana bu şekilde maç yapar mısın 6-10 oran arası yüklü gireceğim
hocam valla analizle falan yapmıyorum bültende maçlara bakıp icime doganlara üst seçiyorum sadece. bugün bu tekten gitti yarın bir kupon yapıp sana veririm bu kez 5-6 maç yatar durduk yere benim yüzümden yatmış olma. sen kabul etsen de benim icim rahat etmez, paylaşmayı sevmiyorum o yüzdenDostum yarın bana bu şekilde maç yapar mısın 6-10 oran arası yüklü gireceğim
ms1le üst arasında kalmıstım ya, son 1 haftada bu sekil tekten yatan 5. kupon sanırım. bir başka kupon da bugün loko moskova ms1inden yattı 90+8de penaltı kacırdı esekler Ekli dosyayı görüntüle 81211
Bursa da beni hep yatırır reis onun için hep uzak dururumms1le üst arasında kalmıstım ya, son 1 haftada bu sekil tekten yatan 5. kupon sanırım. bir başka kupon da bugün loko moskova ms1inden yattı 90+8de penaltı kacırdı esekler Ekli dosyayı görüntüle 81211
Ağa sabah sabah kabız oldum be o nasl kupon
Gaviscon iç kankaAğa sabah sabah kabız oldum be o nasl kupon
altınordu eşegi 1 gol atamadı ya la 10 kişi takıma şaka gibi
sistem 5-6 iyi para verirdi bir de iki misli yapardın en kötü 800 verirdi