Yok Reis odendi bileTebrikler kazanç sınırı yoksa kaybının iki katını geri almışsın.
Valla helal olsun dostum tebrikler16 k kaybettim gece gece. Sonra son 600 TL kayip bonusuyla oynadik gelecekse bu gelsin diyerekten. Sonuc ortada Seytan durteydi de +7 gireydik keske yine de guzel bir meblag ozellikle 70 ten sonrasi cok keyifli bir mactiEkli dosyayı görüntüle 675707 SEkli dosyayı görüntüle 675706
Güle güle harca o zamanYok Reis odendi bile
Tebrikler dost sakin kal güzel günlerde kullan16 k kaybettim gece gece. Sonra son 600 TL kayip bonusuyla oynadik gelecekse bu gelsin diyerekten. Sonuc ortada Seytan durteydi de +7 gireydik keske yine de guzel bir meblag ozellikle 70 ten sonrasi cok keyifli bir mactiEkli dosyayı görüntüle 675707 SEkli dosyayı görüntüle 675706
Tebrikler güzel kazanç fix IBAN mefete payco hangisi olsun16 k kaybettim gece gece. Sonra son 600 TL kayip bonusuyla oynadik gelecekse bu gelsin diyerekten. Sonuc ortada Seytan durteydi de +7 gireydik keske yine de guzel bir meblag ozellikle 70 ten sonrasi cok keyifli bir mactiEkli dosyayı görüntüle 675707 SEkli dosyayı görüntüle 675706
tebrik ederim güzel oran gelmiş16 k kaybettim gece gece. Sonra son 600 TL kayip bonusuyla oynadik gelecekse bu gelsin diyerekten. Sonuc ortada Seytan durteydi de +7 gireydik keske yine de guzel bir meblag ozellikle 70 ten sonrasi cok keyifli bir mactiEkli dosyayı görüntüle 675707 SEkli dosyayı görüntüle 675706
Oha en son 3.3tu be maç ya 7 isabetli şut 6 gol vardı tbrkler güzel para almisisn16 k kaybettim gece gece. Sonra son 600 TL kayip bonusuyla oynadik gelecekse bu gelsin diyerekten. Sonuc ortada Seytan durteydi de +7 gireydik keske yine de guzel bir meblag ozellikle 70 ten sonrasi cok keyifli bir mactiEkli dosyayı görüntüle 675707 SEkli dosyayı görüntüle 675706
Tebrikler16 k kaybettim gece gece. Sonra son 600 TL kayip bonusuyla oynadik gelecekse bu gelsin diyerekten. Sonuc ortada Seytan durteydi de +7 gireydik keske yine de guzel bir meblag ozellikle 70 ten sonrasi cok keyifli bir mactiEkli dosyayı görüntüle 675707 SEkli dosyayı görüntüle 675706