- 52
- 8
- 8
Ana bakiye ile bonusu aynı maça oynatan site söyler misiniz ayrıca konunun nereye açılacagını bilemedim kb
Kombine çakacam hafta sonu 6-7 maç kazancım artcak anladın aslanNapıcaksın ki bu kadar neden önemli senin için merak ettim
EvetYatırım bonusu mu diyor sun ?
Ego tavan maşallah . Anladım ABİ , bol şansKombine çakacam hafta sonu 6-7 maç kazancım artcak anladın aslan
Konuşma tarzıda iyi değil zaten süper egoEgo tavan maşallah . Anladım ABİ , bol şans
La çapraz vuracak işte onu soruyo bu kadar neden önemli diye sorulmasının sebebi o , yarında şikayet başlığı açarlar xxxbet parama el koydu hesabımı kapattı diyeEgo Luk birşey yok adam düzgünce sormuş bu kadar neden önemli diyen kişi boş yapmış bence sanane biliyorsan söyle
Cibili Cibili şak şak bonusu6 lı 7 lı Kombi diyor ne çapraz basacak bonus un kar i ne olacak sani
Ben surebet yapıyorum demesini beklemiyodun sanırım6 lı 7 lı Kombi diyor ne çapraz basacak bonus un kar i ne olacak sani
Yaşın kaç ? Hadi bana hakaret ediyosun forumdaki binlerce üyeye de mi hakaret ediyosun olum hadım ederler bak seni demedi demeAslan parçası neyden bahsediyorsan onu kendine sakla ego filanda yok sen öyle yazarsan böyle cevap vermek zorunda kalırım çapraz yapıcak olsam senin gibi boş insanların olduğu forumda sormam merak etme