Bu kupon şerefine bir kişiye 50 TL vereceğim beyler bu arada Winxbet para öder değil mi beyler ne kadar sürüyor çekimleri oynayan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum
Ekli dosyalar
-
178.6 KB Görüntüleme: 170
Eyvallah kardeşim sağolasın beklicez yapacak bişey yokGece cekimleri 3 4 saat suruyo gecen ge oynuyodum burdan. Gündüz de standart 30 dak falan
Nasıl yani yuzde 20 çevrimsiz bonus almıstım bu kazanç onla zatenAma isin i icinde bonus vs yoksa oderler. Bnusda sknti yapabiliyolar
Bol sans reis oduyor her hangi bi problem olmazBu kupon şerefine bir kişiye 50 TL vereceğim beyler bu arada Winxbet para öder değil mi beyler ne kadar sürüyor çekimleri oynayan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum
Tebrikler dostum kazancın daim olsunBu kupon şerefine bir kişiye 50 TL vereceğim beyler bu arada Winxbet para öder değil mi beyler ne kadar sürüyor çekimleri oynayan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum
Tebrikler kazancın daim olsun dostumBu kupon şerefine bir kişiye 50 TL vereceğim beyler bu arada Winxbet para öder değil mi beyler ne kadar sürüyor çekimleri oynayan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum
Onda bizey olmaz . Etkinlik bnuslarindan vs sknti oluyoNasıl yani yuzde 20 çevrimsiz bonus almıstım bu kazanç onla zaten
Beyler en iyisi bu arkadaş gibi tahmin yapın haksızlık olmasın en çok yaklaşan arkadaş alsın parayı hatta 2 kişiye 50 olsun27 dakika sonra hesabında içime doğdu
Hiç merak etme büro sağlam bir büro rahat bir şekilde ödemeni alırsın kardeşimNasıl yani yuzde 20 çevrimsiz bonus almıstım bu kazanç onla zaten
Bigün senide tebrik edelim vur şöyle güzel biseyTebrik ederim kardeşim benim güle güle harcayasın inşallah