- 26,517
- 28,231
- 113
Nasıl tokatliycak reis IBAN istiyortokatçı
Her yere üye oluyonuz iban vermekten mi korkuyon be kardeşim
Gönder kanka ibandan ne olabilir kiNasıl tokatliycak reis IBAN istiyor
ıban istiyor 100 tl gönderiyor çalıntı hesaptan sonra senden 200 tl istiyor 400 göndericez diyor rakam gittikçe artıyor 50 k dolandırılan varNasıl tokatliycak reis IBAN istiyor
Ne bilem reis siteyle bu bir olmaz Bilmediğim işe girmek huyum degilHer yere üye oluyonuz iban vermekten mi korkuyon be kardeşim
100 liraya ihtiyacın yoksa ıban falan atma bunlar banka hesaplarını satın alıyorlar yada çalıyorlar illakı birgün patlıyor sonra işlemlerde adın çıkınca sanada sıçrarNe bilem reis siteyle bu bir olmaz Bilmediğim işe girmek huyum degil
Eywallah reis haklısın göndermeyek100 liraya ihtiyacın yoksa ıban falan atma bunlar banka hesaplarını satın alıyorlar yada çalıyorlar illakı birgün patlıyor sonra işlemlerde adın çıkınca sanada sıçrar
Evet bı ara ben yaptım Hepsiburada da bı ürünü beyenip güzel diye yorum yaptım ekran resmi attım 50 TL veriyordu baya aldım 5bin falan aldım sonra sıkıldım bıraktımVarmı bilen
Bu manitayi ayarla tam ekmek köfte + büyük ayran benden koftecimNumara yokta profil böyle gözüküyor YouTube kanalı takip ettiriyor ilk Ekli dosyayı görüntüle 433503