Aranan varmı arkdaslar08509000075
(0216) 240 03 43
İki numarada aramış08509000075
(0216) 240 03 43
HsjajaSultanbet o 500 ila 1000 tl tanımlıyor aradiklarina .Jetondan çekiyorsun
Açmadım kiSultanbet o 500 ila 1000 tl tanımlıyor aradiklarina .Jetondan çekiyorsun
Bu iyidi bak yatırım şartı felanda yok demiSultanbet o 500 ila 1000 tl tanımlıyor aradiklarina .Jetondan çekiyorsun
Yok kanka bana 600 tanımlamışlardı . Çevrim yapıp 900 çektim 😄Bu iyidi bak yatırım şartı felanda yok demi
Hangi site olduğunu merak ettim bu ara bu hafta diyeyim yani 2 site 300 biri 250 yatırım şartsız nakit yatırdı belki burda da birşey vardır kaçırmayalım ondan sordum arkadaşımNapıcan hocam bu saatte hayırdır
Dostum benide aramışlarAranan arkadaşa wp numarasını vereyim yüklersin 500 ü
Hangi siteler benide aşırı aramışlar açmadım numaraları yazsanaHangi site olduğunu merak ettim bu ara bu hafta diyeyim yani 2 site 300 biri 250 yatırım şartsız nakit yatırdı belki burda da birşey vardır kaçırmayalım ondan sordum arkadaşım
Ama sen aktif üyesin bi ağız tadıyla şaka yapamıyoruz adama 😄Dostum benide aramışlar
Bi bonus olsa fena olmazdı ciddiyim yazdığı numaralar aramış açmıyorum belki ekler ler bizedee😀Ama sen aktif üyesin bi ağız tadıyla şaka yapamıyoruz adama 😄
Merak ettim hangi site olduğunu bu hafta 3 tane site aradı bu şekil güzel bonuslar yüklediler 250 ,300 300 buda öyle birşey de değerlendirmek laizmNapıcan hocam bu saatte hayırdır
Dostum vallh sildim hepsini siteleri bile sorsan Sühan hatırlamıyorum sabit oynaidigm yer var bu şekilde olursa değerlendiriyorum çekim veriom sabit oynaidigm yere atiyorm orda da patliyoruz bu ara kayıplar yüksekHangi siteler benide aşırı aramışlar açmadım numaraları yazsana