- 253
- 41
- 28
Evet arkadaşlar bugün çok güzel maçlar var herkes tahminlerini söylesin.
Manchester City - Everton
2/1 veya 1/2 denenebilir.
O maçlar dediğin gibi olsun Ben iddiayı bırakırım ikiden bir birden ikiEvet arkadaşlar bugün çok güzel maçlar var herkes tahminlerini söylesin.
Akşam ola hayırola kanka varsa tahminin söyleO maçlar dediğin gibi olsun Ben iddiayı bırakırım ikiden bir birden iki
Şu an Para olmadığından maçlara bakmadımAkşam ola hayırola kanka varsa tahminin söyle
Ah be muromŞu an Para olmadığından maçlara bakmadım
güzel kupon yap oynıyim gelirse fifty fiftyŞu an Para olmadığından maçlara bakmadım
Olsun be Kral Şansın bol olsun sen içinden geçeni yap kelin ilacı olsa kendi başına sürergüzel kupon yap oynıyim gelirse fifty fifty
Bende şaştımBaşlığa bka içeriğie bak
Ya dostum acayipsin ya koni başlığında dünyanın en güzel günü diyince evlenicem veya doğum günüm diyeceksin zannettim.Lan bu kumar ne biçim bı illet ya Allah ıslah etsin biziEvet arkadaşlar bugün çok güzel maçlar var herkes tahminlerini söylesin.
AHAHAHHAHHA Ogünlerde gelicek inşallah kankamYa dostum acayipsin ya koni başlığında dünyanın en güzel günü diyince evlenicem veya doğum günüm diyeceksin zannettim.Lan bu kumar ne biçim bı illet ya Allah ıslah etsin bizi
İnşallah kardeşim güzel gunlere...AHAHAHHAHHA Ogünlerde gelicek inşallah kankam
mutlaka oluyordur o ya yukardan birileri el atıyor bence bazı maçlaraGün sonunda gelip çoğu kişi şikeli maçlarla dolu birgün daha diyecek 😄
Ben de bekaretini bozdurmuş sandımYa dostum acayipsin ya koni başlığında dünyanın en güzel günü diyince evlenicem veya doğum günüm diyeceksin zannettim.Lan bu kumar ne biçim bı illet ya Allah ıslah etsin bizi
hhahahahah ne alakaBen de bekaretini bozdurmuş sandım
Biz tahmin alalım dedik tahmin hariç her türlü muhabbet döndüBen de bekaretini bozdurmuş sandım
Noel dönüşü her sürprize açık maçlarBiz tahmin alalım dedik tahmin hariç her türlü muhabbet döndü